ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παραμένει κανονικά ο Χάγκινς, ο Άρης κινείται για combo γκαρντ

Τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον Τζος Χάγκινς, ο οποίος τελικά θα μείνει έξι βδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Σε κάθε περίπτωση δεν τίθεται θέμα αποχώρησής του. Ο Αμερικάνος θα συνεχίσει κανονικά την αποθεραπεία του με την ομάδα, παραμένοντας στο ρόστερ.

Από κει και πέρα οι κιτρινόμαυροι θα κινηθούν να καλύψουν το σημαντικό κενό του, προσθέτοντας έναν παίκτη στο ρόστερ τους.

Το θετικό είναι ότι μετά τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών, υπάρχει διακοπή δυο εβδομάδων, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας, για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι στις 19 Νοεμβρίου κόντρα στο Περιστέρι, στην Αθήνα. Έτσι, ο Άρης θα έχει χρόνο να επιλέξει παίκτη και παράλληλα θα εξελίσσεται η αποθεραπεία του Χάγκινς.

Όπως είχαμε σημειώσει σε άλλο ρεπορτάζ, υπήρξε αλλαγή πλάνων στον Άρη, που κινούταν για την απόκτηση ενός combo γκαρντ, αντί για σμολ φόργουορντ. Ο Γιάννης Καστρίτης κρίνει ότι η ομάδα χρειάζεται έναν ακόμη γκαρντ, ο οποίος θα πλαισιώσει τους υπάρχοντες (Χάγκινς, Νότε, Τολιόπουλο και Φίλλιο) και θεωρεί ότι οι λύσεις που έχει για τη θέση “τρία” (Σχίζας, Σιδηροηλίας, συν τον Νετζήπογλου, ο οποίος μπορεί να ανέβει στη θέση αυτή) είναι ικανοποιητικές.

Πόσο μάλλον τώρα που σημειώθηκε ο τραυματισμός του Χάγκινς.

Αλλαγή πλάνων, ο Άρης κινείται για combo γκαρντ – Ποια είναι τα νέα δεδομένα

To Top