ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παραμένει στο προσκήνιο η περίπτωση Πογκμπά για τον Άρη…

O Φλορεντίν Πογκμπά, παραμένει ελεύθερος χωρίς ομάδα και ο Άρης δεν θα έλεγε “όχι” για την απόκτησή του, εφόσον τα “θέλω” του παίκτη, πέσουν σημαντικά και αγγίξουν να αντίστοιχα του Άρη.

Ο ύψους 1.92 στόπερ από την Γουϊνέα, δεν είναι αρνητικός στην προοπτική της Ελλάδας, μετά την… τραυματική του εμπειρία στην Τουρκία. Γι αυτό, άλλωστε, και δέχθηκε να έχει επαφές και με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, νωρίτερα το καλοκαίρι, δίχως ωστόσο η περίπτωσή του να προχωρήσει. Ο Άρης άφησε την περίπτωσή του τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ο παίκτης φάνηκε να μην είναι ικανοποιημένος από την οικονομική πρόταση του Άρη. Γι αυτό και οι “κιτρινόμαυροι” στράφηκαν στον Μεργκίμ Μαβράι, τον Αλβανό διεθνή, με τον οποίο επίσης υπάρχει διαφορά στο οικονομικό.

Όπως είχαμε αναλύσει, με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο πρώην άσος της Σεντ Ετιέν, θα κόστιζε στον Άρη για κάθε χρόνο συμβολαίου, περίπου 400.000 ευρώ! Ποσό απαγορευτικό τη δεδομένη χρονική περίοδο, ειδικά για έναν αμυντικό. Ο Άρης είχε ζητήσει από τον ποδοσφαιριστή να μειώσει τις απαιτήσεις κατά 20-25% κάτι που δεν έγινε αρχικά δεκτό.

Με τις μέρες να περνούν και τον 27χρονο στόπερ να μην έχει βρει ομάδα που να καλύπτει πλήρως τα «θέλω» του, ο Άρης θα έχει τις δικές του πιθανότητες, καθώς οι μεταγραφές για τους ελεύθερους ολοκληρώνονται στις 14 του μήνα.

To Top