ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σιταράς: “Απερίγραπτη περηφάνια για τον Άρη! Όλοι δίπλα στην ομάδα, στον ναό…”

Ο Γιώργος Σιταράς (κέντρο στη φωτο), Θεσσαλονικιός, από την κιτρινόμαυρη Τούμπα ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην πανέμορφη Mπογκοτά της Κολομβίας, κρατώντας, αν και χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, τη φλόγα του Άρη άσβεστη.

Με φανέλες και σημαίες του Άρη δεν χάνει την ευκαιρία να έχει ζωντανές τις μνήμες από τον “θεό του πολέμου”, όπως ο ίδιος τόνισε μιλώντας στον Yellow Radio.

«Είμαι 5.5 χρόνια στην Κολομβία, στη Μπογκοτά. Κρατάμε τη σημαία του Άρη ψηλά με περηφάνια, με αγάπη. Στο Εκουαδόρ είχαμε βάλει την μπλούζα του Άρη στο χώρισμα, στα δύο ημισφαίρια, για να αγκαλιάζει όλο τον κόσμο», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι μία περηφάνια που δεν μπορώ να την περιγράψω. Στην Βολιβία λόγω του Νάτσο  Γκαρσία, ή στη Σάντα Φε λόγω Τόχα μας ξέρουν. Μάλιστα είχα πετύχει και φίλους της Μόκα που ήξεραν και είχαν έρθει στο φιλικό του 2009. Δεν έχω πάει μόνο Αργεντινή και Βραζιλία».

Για το πως είδε την ομάδα, είπε: «Μόλις κατέβηκα από το αεροπλάνο πήγα στο γήπεδο στο φιλικό με την Λάρισα, χθες πάλι είδα την Λάρισα, αλλά φεύγω ευτυχισμένος. Μ αρέσει που βλέπω υπομονή στην ομάδα. Υπάρχει πλάνο και δείχνει ο Ερέρα να έχει κάνει καλή δουλειά. Και φυσικά η ομάδα πανηγύριζε όλοι μαζί. Έχουμε παικταράδες, υπάρχει τεράστια δίψα και δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη του παρελθόντος».

Για το τι θα πει στους φίλους του στην Κολομβία για τον Άρη: «Εχω πολλές παραγγελίες από μπλούζες να τους πάω! Χαλάλι τους όμως. Εμείς απλά έχουμε την ευκαιρία εκεί που ζούμε να τους μάθουμε τον Άρη, να τους αφήνουμε με το στόμα ανοιχτό. Ότι είναι μία ιδέα, κάτι διαφορετικό. Βλέπουν στο ίντερνετ για τον Άρη και χαζεύουν».

Για το πότε θα έρθει ξανά: «Μακάρι να έρθω τον Μάιο, να δω τελικό Κυπέλλου και κανά δύο αγωνιστικές ακόμα».

Το μήνυμά του σε όλους τους Αρειανούς: «Όλη η αγάπη που έχουμε για τον Άρη να την κάνουμε πράξη. Πάντα με θετική ενέργεια και αύρα. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να έχει πάθος. Είναι ευλογία να είσαι στο κοντά στον «ναό» και να μην πας. Με πόνεσε που στα δύσκολα έλειπα. Αυτό μόνο με στεναχώρησε. Ξυπνούσαμε στις 7 για να βλέπουμε, Β΄και Γ΄Εθνική. Είναι ευλογία να είστε κοντά στον Άρη, γιατί άλλοι δεν το έχουν καθόλου».

To Top