ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παραμανίδης: «Ανταγωνιστικός ο Άρης, χαίρεσαι να βλέπεις τον κόσμο του να είναι μαζί»

Ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και πρώην αρχηγός του Άρη, Βασίλης Παραμανίδης ήταν παρών στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και σχολίασε μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το πρωτάθλημα του 79 είπε:

Σίγουρα, ήταν καταλύτης για τη Θεσσαλονίκη και για την ομάδα μας. Θυμάμαι είχα πάει στο Παλέ σε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και είχε 6.000 κόσμο. Εκείνοι οι παίκτες έπρεπε να πάρουν ένα πρωτάθλημα, μεγάλη ιστορία, Αλεξανδρής, Παπαγεωργίου, Ανανιάδης παιδιά που ήταν μπασκετικά. Ο Άρης έχει μία ιστορία αυτό είναι μεγάλη παρακαταθήκη. Έχει έναν κόσμο που γνωρίζει από μπάσκετ, τον ακολουθεί, συμμετέχει στο παιχνίδι και σπρώχνει την ομάδα. Το μπάσκετ είναι πιο δίκαιο άθλημα από τα άλλα, πρέπει να είσαι δυνατός και δίκαιος για να επιβληθείς.

Για τον κόσμο είπε:

Ο κόσμος του Άρη είναι μπασκετικός, αυτή είναι γνώμη μου. Φέτος που η ομάδα του ποδοσφαίρου που πάει και καλά και μακάρι να συνεχίσει έτσι γιατί παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Στις 21 με τον ΠΑΟΚ να έχουμε νικηφόρο αποτέλεσμα.

Για το αν θα πάει στο Άρης – ΠΑΟΚ είπε:

Εννοείται ότι θα πάω. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, όλοι από εκεί ξεκινήσαμε. Είναι ομαδικό άθλημα.

Για το αν παρακολουθεί τον Άρη είπε:

Τον παρακολουθώ με ενδιαφέρον και παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αλλάζει την μπάλα και έχει κατοχή. Επιθετική ομάδα με έναν χαρισματικό προπονητή. Χρειάζεται λίγο υπομονή και θα βρει τα πατήματα του ο Άρης. Τυχαία χάσαμε στα Γιάννενα με ένα αυτογκόλ που δε γίνεται αυτό. Με τον ΠΑΟΚ θα είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Με ένα γήπεδο γεμάτο θα έχει τη δυνατότητα να κερδίσει. Ο ΠΑΟΚ έχει υποχρεώσεις στην Ευρώπη και είναι μία καλή συγκυρία και μπορούμε να την εκμεταλλευτούμε.

Με την δυναμική των παικτών που υπάρχει στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ με την προπόνηση που γίνεται σε άλλους ρυθμούς, η βοήθεια που δίνεται στους αθλητές. Παλιά δεν είχαμε αυτά τα πράγματα το να είναι κάποιος δίπλα και να μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα προσόντα μας όσο μπορούμε. Ήταν όμως πολύ ευχάριστη και την θυμόμαστε με χαρά και συγκίνηση γιατί ήταν μοναδικές στιγμές. Όλα είναι θέμα προσέγγισης, μυαλού, το να βλέπεις τι χρειάζεται και τι είναι χρήσιμο ώστε να μπορείς να πάρεις κάποια πράγματα από το μπάσκετ και να τα βάλεις στο ποδόσφαιρο. Δε μπορείς να πάρεις τα πάντα. Τα κουμπώνεις όλα και βλέπεις ένα ωραίο αποτέλεσμα.

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου είπε:

Η ομάδα μία πολύ αγωνιστικότητα. Θέλω να τη δω σε παιχνίδια που είναι χρήσιμα και μπορούμε να τα κερδίσουμε. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό δεν είχαμε να χάσουμε τίποτα, μόνο να κερδίσουμε είχαμε. Χαίρεσαι να βλέπεις τον κόσμο του Άρη και την ομάδα να ανταποκρίνεται. Εκεί βλέπεις το ταλέντο και ποιοι μπορούν να ανταποκριθούν σε δύσκολες συνθήκες και έχουμε τέτοιους παίκτες. Με τον Πανιώνιο πρέπει να κερδίσουμε οπωσδήποτε.

To Top