Στα «Δύο Αοράκια» ξανά ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ

Στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου (17/02/2019) θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο φετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, όπως ανακοίνωσε η ΕΟΚ.

Λεπτομέρειες σχετικά με τις ημερομηνίες διεξαγωγής κάθε φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε γνωστές μέσα από ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, με την σημαντικότερη πληροφορία να αφορά την έδρα του τελικού που θα είναι το κλειστό «Δύο Αοράκια» στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη μετά το 2014 το γήπεδο της κρητικής πόλης θα φιλοξενήσει τέτοιο παιχνίδι με την ημερομηνία διεξαγωγής αναμέτρησης να είναι η 17η Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Ηράκλειο Κρήτης θα φιλοξενήσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου.

Στις 3 και 4 Νοεμβρίου θα γίνουν οι προημιτελικοί και τα ζευγάρια που έχουν σχηματιστεί είναι Κύμη-Περιστέρι, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, Προμηθέας Πάτρας-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου. Οι ημιτελικοί θα γίνουν στις 13 Φεβρουαρίου».

To Top