Παρελθόν και επίσημα ο Λαμπρόπουλος από την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, με τις δύο πλευρές να λένε το δικό τους «ευχαριστώ».

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποχωρεί ως ελεύθερος όπως αναμενόταν αφού το συμβόλαιό του δεν θα ανανεωνόταν. Τα τυπικά ολοκληρώθηκαν και ο Λαμπρόπουλος φεύγει και τυπικά από την ΑΕΚ, αφού πέρασε το πρωί της Τρίτης από τα γραφεία για να διευθετήσει τις λεπτομέρειες και να χαιρετήσει τους πάντες.

Στην ανακοίνωσή της η ΑΕΚ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο. Ο διεθνής Ελληνας αμυντικός υπήρξε ένας από τους βασικότερους συντελεστές της πορείας της ομάδας μας στην τελευταία πενταετία, σε ολόκληρη τη διάρκεια της διαδρομής από την επιστροφή της ομάδας μας στη φυσική της θέση, μέχρι και την κατάκτηση της κορυφής του ελληνικού πρωταθλήματος.

Αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα συνολικά σε 135 επίσημους αγώνες σκοράροντας πέντε τέρματα. Κατέκτησε με την ΑΕΚ το Κύπελλο Ελλάδας του 2016, το πρωτάθλημα Ελλάδας του 2018 και συμμετείχε αποφασιστικά στην επιστροφή της ομάδας μας στους ομίλους του Champions League, μετά από δώδεκα χρόνια».

To Top