Συλλυπητήρια του ΑΣ Άρης για την απώλεια ενός εκ των πρωτοπόρων της ξιφασκίας

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εκδόθηκε από τον ΑΣ Άρης για την απώλεια ενός εκ των πρωτοπόρων της ξιφασκίας.

Αναλυτικά:

“Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Ξιφασκίας εκφράζουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του Ιωάννη Γουσόπουλου, πατέρα του προπονητή του τμήματος Κωνσταντίνου Γουσόπουλου.

Ο εκλιπών έφυγε από τη ζωή αιφνιδίως σε ηλικία 74 ετών. Ο Γιάννης Γουσόπουλος υπήρξε πατριάρχης της μεγάλης σχολής ξιφασκίας της Φλώρινας, από τους πρωτοπόρους της ελληνικής ξιφασκίας. Δύο φορές πρωταθλητής στο όπλο της Σπαθης τα έτη 1975 και 1978, βαλκανιονίκης με συμμετοχή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και διετέλεσε αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Ξιφασκίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος”.

Συλλυπητήρια του ΑΣ Άρης για την απώλεια του Ίντου

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Άρης για την απώλεια του Γιώργου Ίντου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά: «Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στον ιστορικό του συλλόγου μας, Κωνσταντίνο Ίντο, και την οικογένειά του, για το θάνατο του πατέρα του, Γιώργου. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει…».

Συλλυπητήρια του ΑΣ Άρης για την απώλεια του Χολέβα

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΣ Άρης για την απώλεια του πρώην προέδρου του συλλόγου, Ιωάννη Χολέβα.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

«O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρώην  προέδρου του Συλλόγου μας, Ιωάννη Χολέβα για το χαμό του.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

To Top