Παροξυσμός από τους Μαροκινούς, αναμένονται 45.000 στις εξέδρες με τη Γαλλία (video)

Οι οπαδοί του Μαρόκου έχουν δώσει ιδιαίτερο χρώμα στο φετινό Μουντιάλ με την συγκλονιστική παρουσία τους στις εξέδρες και ετοιμάζονται για μία ακόμα παράσταση, κάνοντας… κατάληψη στις εξέδρες του “Αλ Μπάιτ” για τον ημιτελικό με την Γαλλία.

Στα πέντε ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα οι Μαροκινοί ένιωθαν κάτι παραπάνω από οικεία έχοντας τρομερή βοήθεια από το κοινό τους στις εξέδρες, ωστόσο ό,τι έχει προηγηθεί δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που… έπεται.

Αναφερόμαστε στη μάχη με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γαλλία με φόντο τον τελικό, όπου το Μαρόκο θα γίνει η πρώτη ομάδα της Αφρικής που θα παίξει σε ημιτελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τα “λιοντάρια του Άτλαντα” να αναμένεται να ζήσουν μία ασύλληπτη ατμόσφαιρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου της Equipe, Χανίφ Μπερκάν, υπολογίζεται πως θα δηλώσουν παρών στο γήπεδο 45.000 οπαδοί του Μαρόκου έναντι μόλις 4.000 Γάλλων, σε ένα γήπεδο (Αλ Μπάιτ) που χωράει συνολικά 68.000 θεατές.

Κάποιοι εξ αυτών δεν είναι ακόμα στο Κατάρ αφού μέχρι σήμερα προβλέπονται 30 έξτρα πτήσεις από το Μαρόκο στην Ντόχα, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μαρόκου να κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά της για να ικανοποιήσει τους πιστούς οπαδούς της, έχοντας εξασφαλίσει 3.500 εισιτήρια που θα τα διαθέσει δωρεά στον κόσμο.

To Top