ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Παρουσίαση βιβλίου από έναν σπουδαίο άνθρωπο του αθλητισμού της Θεσσαλονίκης

Μια παρουσίαση ενός πολύ σπουδαίου βιβλίου από έναν επίσης σπουδαίο άνθρωπο του αθλητισμού θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Κυριακή.

Πρόκειται για το νέο βιβλίου του Βασίλη Καϊμακάμη (Αναπληρωτή Καθηγητή Τ.Ε.Φ.Α.Α.- Α.Π.Θ.) με τίτλο ΕΡΙΔΑ «Θεά μας» και υπότιτλο ΟΙ ΕΡΙΔΕΣ, Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ, Ο ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (Εκδόσεις Copy City Publish), που θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα της Σ.Ε.Φ.Α.Α. –ΑΠΘ, του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θεσσαλονίκης και του Συλλόγου Κοκκινοπλιτών Θεσσαλονίκης.

Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 12.00-13.30΄ στο αμφιθέατρο του «Γυάλινου» κτηρίου, του Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Α.Π.Θ. στην Πανεπιστημιούπολη Θέρμης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κοσμήτορας της Σ.Ε.Φ.Α.Α. -Α.Π.Θ. είναι ο καθηγητής Σπυρίδων Κέλλης, ένας άνθρωπος που έχει προσφέρει και στον Άρη.

Σημείωση για όσους θέλουν να μεταβούν στην εκδήλωση: Η πανεπιστημιούπολη Θέρμης και οι εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Φ.Α.Α.-Α.Π.Θ. βρίσκονται στο δρόμο για Θέρμη, περίπου 2 χιλ. μετά τα νεκροταφεία Αναστάσεως του Κυρίου, στα φανάρια του οικισμού Λήδα Μαρία αριστερά.

To Top