ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χωρίς την Αλεξάκου του Άρη η προεθνική κορασίδων

Υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ομάδας, Δημήτρη Φλώρου, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο γήπεδο της Μίκρας η συγκεντρωτική προπόνηση των παικτριών της προεθνικής ομάδας κορασίδων από το γκρουπ της Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι σε αυτήν δεν έλαβαν μέρος η Ευφροσύνη Αλεξάκου του Άρη και η Δήμητρα Τζιαρλή του Αίαντα Ευόσμου, λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων χθες με τους συλλόγους τους.

Ο κορμός της ομάδας αποτελείται από την περσινή ομάδα των Παγκορασίδων και θα λειτουργήσει με το περσινό μοντέλο, δηλαδή, μ΄ ένα γκρουπ στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη, και με μία προπόνηση ανά δύο βδομάδες το κάθε γκρουπ. Στο τέλος θα γίνει η τελική επιλογή ενόψει των προκριματικών για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις 12 Ιανουαρίου 2017 στην Κροατία.

Οι παίκτριες, που είχαν προσληφθεί, είναι οι εξής: Πετρινόλη Όλγα (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης), Κυπαρίσση Σταματία (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης), Τσιγκαροπούλου Μαγδαληνή (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης), Καρατζόγλου Φοίβη- Πολυξένη (ΑΟ Ηρακλής Ιωαννίνων), Φλαμουρίδου Άννα (ΑΟ Καβάλα), Τσιόγκα Ανδρομάχη (ΑΣ Ποσειδών Βέροιας), Ηλιοπούλου Ελισάβετ (Χ.Α.Ν.Θ), Λεονταρίδου Έλενα (Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου), Ευθυμιάδου Αποστολίνα (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού).

Πηγή: volleynews.gr

To Top