ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παρουσία Καρυπίδη η σημερινή προπόνηση του Άρη στο Νέο Ρύσιο

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, έδωσε το παρών στην σημερινή προπόνηση.

Συνομίλησε τόσο με τον προπονητή, Άκη Μάντζιο, όσο και με τους παίκτες, κυρίως αναφερόμενος στην χθεσινή προσπάθεια των παικτών και την σημαντική νίκη που πήρανε στον θεσμό του κυπέλλου.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παρουσία Καρυπίδη η σημερινή προπόνηση

Στη σημερινή προπόνηση βρέθηκε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης.

Μάλιστα, αντάλλαξε ευχές τόσο με το προπονητικό τιμ όσο και με τους ποδοσφαιριστές ευχόμενος υγεία και θετικά αποτελέσματα στο άμεσο μέλλον έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να διεκδικήσει όσους στόχους έχει βάλει τη φετινή σεζόν.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρουσία Καρυπίδη η σημερινή προπόνηση πριν το ταξίδι στην Τρίπολη

Ο Θόδωρος Καρυπίδης βρίσκεται στο Ρύσιο και παρακολουθεί την τελευταία προπόνηση του Άρη πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Τρίπολη.

Ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων πήγε από νωρίς το πρωί στις εγκαταστάσεις της ομάδας και μία μέρα πριν από το κρίσιμο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και την περασμένη εβδομάδα – μάλιστα δύο φορές – πριν από το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Τότε είχε συνομιλήσει με τους ποδοσφαιριστές και τον Τόλη Τερζή, ζητώντας τους μόνο τη νίκη. Αυτό θα κάνει και τώρα. Να φύγει ο Άρης από την πόλη της Αρκαδίας με το “διπλό”.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παρουσία Καρυπίδη η σημερινή προπόνηση, εμψυχώνει τους παίκτες ενόψει Αστάνα!

Παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη θα γίνει η σημερινή προπόνηση του Άρη το απόγευμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν σήμερα το απόγευμα το γήπεδο Χαριλάου και ο Θόδωρος Καρυπίδης θα βρίσκεται εκεί για να μιλήσει στους παίκτες με στόχο να τους τονώσει το ηθικό ενόψει της ευρωπαϊκής ρεβάνς κόντρα στην Αστάνα την Πέμπτη το βράδυ (21.30).

Ο Άρης καλείται να ανατρέψει την ήττα με 2-0 στο Καζαστάν και ο επικεφαλής της ΠΑΕ Άρης κάνει από την πλευρά του ότι μπορεί για να εμψυχώσει άπαντες στην ομάδα για την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Conference League.

Μαζί και με την παρουσία του κόσμου, η ομάδα θα κάνει τα πάντα για να περάσει την Αστάνα και να δώσει συνέχεια στην ευρωπαϊκή του πορεία, με τον Θόδωρο Καρυπίδη να θέλει να δει τον Άρη να φτάνει όσο πιο μακριά γίνεται στο φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι.

To Top