Παρόντες και οι διοικούντες στην προπόνηση! «Συνεχίστε έτσι, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε»

Όλος ο Άρης βρίσκεται σε θέσεις μάχης. Ο «πόλεμος» της επιβίωσης είναι σε πλήρη εξέλιξη και όλα τα «κύτταρά» του, βρίσκονται σε εγρήγορση. Η νέα διοίκηση της ΠΑΕ επισκέφτηκε σήμερα την ομάδα στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Στην απογευματινή προπόνηση έδωσαν το παρών οι Λάμπρος Σκόρδας, Νίκος Βογιατζής, Γιώργος Βασβάνης και Στέφανος Τσιόκνης σε μια προσπάθεια να «ντοπάρουν» τους ποδοσφαιριστές, αλλά και να τους συγχαρούν για το «διπλό» στο Περιστέρι.

Οι παραινέσεις έγιναν όταν οι παίκτες κατευθύνθηκαν στον αγωνιστικό χώρο των εγκαταστάσεων. «Μπράβο παιδιά συνεχίστε με την ίδια θέληση. Έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας, όμως αν έχετε την ίδια θέληση και το πάθος που δείξατε με τον Ατρόμητο δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» ήταν τα λόγια των παραγόντων των κίτρινων απευθυνόμενοι προς τους ποδοσφαιριστές.

Φυσικά η ατμόσφαιρα στην προπόνηση ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη σε σχέση με αυτή της προηγούμενης εβδομάδας μετά το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Χαμόγελα, αισιοδοξία, πίστη, αλλά και πείσμα. Σε κάθε περίπτωση η μάχη συνεχίζεται και δεν υπάρχει ούτε το παραμικρό περιθώριο για χαλάρωμα.

To Top