Σούλης στους παίκτες: “Είστε νικητές, είμαστε ακόμα ζωντανοί…”

Τα… κέφια του είχε ο Σούλης Παπαδόπουλος, στη σημερινή προπόνηση που έγινε νωρίτερα το μεσημέρι στο Νέο Ρύσιο και με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία για τον επόμενο εγώνα του Άρη, στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της προτελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πειραιώτης τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές του πριν την έναρξη της προπόνησης, η οποία περιείχε χαλάρωμα. Σε εμφανώς εξαιρετικό κλίμα και με το κεφάλι… όρθιο, οι παίκτες άκουσαν τον προπονητή τους να μοιράζει συχαρητήρια!

“Είστε νικητές και είμαστε ακόμα ζωντανοί. Πρέπει να βάλουμε όμως κάτω το κεφάλι ξανά και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς, προσηλωμένοι προς το στόχο. Δεν πετύχαμε τίποτα ακόμα, αλλά πετύχαμε και πάρα πολλά. Το είδατε και μόνοι σας, πως και με κόντρα διαιτησία και με παίκτη λιγότερο, μπορείτε και κόντρα σε μία πολύ σπουδαία ομάδα κερδίσατε και παίξατε πολύ καλά. Σας εμπιστεύομαι και την Κυριακή θα πολεμήσουμε ξανά με τα όπλα που διαθέτουμε, για να μπορέσουμε να κάνουμε το αυτονόητο…”.

Αυτές ήταν οι λέξεις του Έλληνα κόουτς των “κίτρινων” οι οποίες ήρθαν να τονώσουν ακόμα περισσότερο το ηθικό των παικτών του, οι οποίοι αμέσως μετά βγήκαν για προπόνηση, στην οποία όσοι έπαιξαν το Σάββατο στο Περιστέρι έκαναν χαάρωμα, ενώ οι υπόλοιποι είχαν παιχνίδι με την μπάλα.

To Top