ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Παρόντες και οι παίκτες του Άρη, στήριξαν την πρώτη αιμοδοσία!

Οι παίκτες του Άρη (Φλιώνης, Ζάρας, Τσαϊρέλης, Κάμινγκς, Τζένκινς, Ντραγκίσεβιτς) δεν ήταν ιατρικώς επιτρεπτό να δώσουν αίμα λόγω του αγώνα με τον Παναθηναϊκό αύριο στο Αλεξάνδρειο, ωστόσο στήριξαν με την παρουσία τους την δράση της ΚΑΕ και βρέθηκαν δίπλα στους φιλάθλους που έδωσαν αίμα.

Τάντιγια Ντραγκίσεβιτς: “Ελπίζω να συνεχιστεί για πολύ καιρό”

«Είναι μία πολύ ωραία πρωτοβουλία της ομάδας για να βοηθήσει τον κόσμο. Οι φίλαθλοι είναι η δύναμή μας και είναι σημαντικό το ότι μπορούμε να κάνουμε κι εμείς κάτι γι’ αυτούς. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήρθε για να δώσει αίμα. Είναι πολύ καλό αυτό που συμβαίνει και ελπίζω να συνεχιστεί για πολύ καιρό. Είμαι χαρούμενος που είμαστε κι εμείς εδώ για να βοηθήσουμε σ’ αυτήν την προσπάθεια. Είμαστε εδώ με τους συμπαίκτες μου για να υποστηρίξουμε αυτούς που δίνουν αίμα και είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό».

Γουίλ Κάμινγκς: “Σημαντικό να δίνεις αίμα”

«Πρόκειται για ένα πολύ καλό εγχείρημα. Είναι σημαντικό να δίνεις αίμα γιατί δεν ξέρεις ποιος θα το χρειαστεί. Να βοηθάς τους ανθρώπους, να τους δίνεις μία ευκαιρία που μπορεί να μην έχουν βρει. Είναι κάτι που μπορεί να σώσει ζωές. Έχει έρθει πολύς κόσμος για να δώσει αίμα, δίνει χρόνο από τη ζωή του για να κάνει αυτήν την κίνηση και να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Δε θα είχα πρόβλημα να δώσω αίμα, το έχω κάνει κατά το παρελθόν στις ΗΠΑ. Όμως έχουμε αγώνα αύριο και δε θα ήταν η καλύτερη επιλογή να δώσουμε αίμα. Όμως αν βοηθήσουν οι συνθήκες, θα το κάνω».

Θόδωρος Ζάρας: “Μόνο θετικά μπορεί να δώσει αυτή η ενέργεια”

«Κατ’ αρχήν, να ευχηθώ αυτό να κρατήσει για πολλά χρόνια. Είναι πολύ όμορφο αυτό που γίνεται από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ, τους ευχαριστούμε και γι’ αυτό, και την οικογένεια Λάσκαρη. Μόνο θετικά μπορεί να δώσει αυτή η ενέργεια και όπως είπα, εύχομαι να κρατήσει πολλά χρόνια. Είναι πολύ ευχάριστο ότι έχει έρθει πολύς κόσμος σήμερα, αυτό πιστεύω ότι θα δώσει ένα έξτρα κίνητρο στη διοίκηση για να συνεχίσει. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που έχει έρθει εδώ για να βοηθήσει, για να δώσει το αίμα του, γιατί είναι πολύ σημαντικό. Αν μπορούσαμε, θα το κάναμε κι εμείς οι παίκτες. Λόγω του αυριανού αγώνα δε μας επιτρέπεται. Είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται, όσο μπορεί ο κόσμος να δίνει αίμα γιατί μπορεί να σώσει μια ζωή. Είναι κάτι που όταν το κάνεις, νιώθεις πολύ όμορφα».

To Top