ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κουκουλιάς: “Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε και τις προσδοκίες μας!”

Ο υπεύθυνος από ιατρικής άποψης για όλη αυτή τη δράση, γιατρός του Άρη, Νίκος Κουκουλιάς υπογράμμισε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ πως η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων!

Ο γιατρός του Άρη επεσήμανε: “Νομίζω ότι η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε και τις προσδοκίες μας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι’ αυτό. Θεωρούμε βέβαια ότι έγινε μόνο το πρώτο βήμα. Αυτή η κίνηση θα έχει ακόμα μεγαλύτερη αξία αν έχει και συνέχεια. Σύντομα θα βγουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Για τον κόσμο που δεν μπόρεσε να έρθει σήμερα είτε επειδή δεν είναι στην Θεσσαλονίκη, είτε για διάφορους άλλους λόγους, θα υπάρξει ανακοίνωση ότι θα μπορεί να δώσει αίμα για λογαριασμό της ΚΑΕ Άρης στις αιμοδοσίες και της Θεσσαλονίκης και της υπόλοιπης Ελλάδας”.

Καταλήγοντας υπογράμμισε χαρακτηριστικά: “Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους ήρθαν να δώσουν αίμα, όσους ήρθαν αλλά δεν μπόρεσαν να δώσουν για διάφορους λόγους και ελπίζουμε κι αυτοί να μπορέσουν στη συνέχεια να γίνουν αιμοδότες για την ομάδα μας και για όλο τον κόσμο. Σημασία έχει η κίνηση, η διάθεση που έδειξε ο κόσμος. Αυτό μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα και θα μπορέσουμε να εκπληρώσουμε την αρχική μας σκέψη και ιδέα για να βοηθήσουμε όσο μπορούμε το κοινωνικό σύνολο”.

To Top