ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τζένκινς: “Επιθετικά και συγκεντρωμένοι 100% με τον Παναθηναϊκό”

Ο Μάικλ Τζένκινς έγραψε στο μπλογκ του στον ΕΣΑΚΕ για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, την φιλία του με τον Κέι Σι Ρίβερς λόγω καταγωγής από τη Σάρλοτ αλλά και την πρώτη εμπειρία που είχε από σεισμό!

Η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη. Δώσαμε δύο παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών. Στο ένα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, στο άλλο όχι. Προερχόμαστε, λοιπόν, από ήττα στην Πράγα από την Νίμπουρκ, όμως, προσπαθήσαμε να αφήσουμε πίσω μας το αρνητικό αποτέλεσμα, γιατί έχουμε μια πολύ σημαντική αναμέτρηση την Δευτέρα.

Θέλουμε να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, να παίξουμε επιθετικά και να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το ματς και ξέρω πως το ίδιο ισχύει και για τους συμπαίκτες μου.

Από τον Παναθηναϊκό είμαι φίλος με τον Κέι Σι Ρίβερς. Είναι από την Σάρλοτ και γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Οπότε θα είναι ωραίο να τον δω και να του μιλήσω. Από κει και πέρα δεν ξέρω κάποιον άλλον προσωπικά…

Σε αγωνιστικό επίπεδο, όλο το ρόστερ του Παναθηναϊκού είναι πολύ δυνατό. Προφανώς κάποιοι παίκτες είναι πιο «δυνατοί» από κάποιους άλλους, με μεγαλύτερη επίδραση στο παιχνίδι της ομάδας τους, αλλά όλοι είναι στο ρόστερ για κάποιον λόγο. Όταν είσαι σε μια ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού υπάρχει λόγος, οπότε θα ήταν λάθος να εστιάσουμε σε συγκεκριμένους παίκτες. Φυσικά ο Μπουρούσης είναι μεγάλος παίκτης, ο Καλάθης είναι εξαιρετικός πόιντ γκαρντ, αλλά όλοι είναι υπολογίσιμοι. Είναι πολύ δυνατή ομάδα.

Μας περιμένει μια ακόμη σκληρή εβδομάδα, καθώς μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να πάμε στην Φρανκφούρτη και να κάνουμε το καλύτερο για να μείνουμε στην κορυφή του ομίλου μας στο Basketball Champions League. Θα είναι μια εβδομάδα γεμάτη ταξίδια, όπως ήταν και η προηγούμενη.

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, δεν είχα χρόνο για να κάνω κάτι ιδιαίτερο εκτός γηπέδου. Ωστόσο, μου συνέβη κάτι ιδιαίτερο. Το Σάββατο ένιωσα τον πρώτο σεισμό στην ζωή μου! Δεν το είχα ξαναβιώσει! Και εγώ και η γυναίκα μου νιώσαμε λίγο περίεργα, λίγο μπερδεμένοι… Αλλά είχε ενδιαφέρον γιατί αυτομάτως φαντάστηκα πως θα είναι πολύ τρομακτικό το να βιώνεις έναν πολύ ισχυρό σεισμό”.

To Top