ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παρών και ο Ραούλ Μπράβο

Σήμερα το πρωί στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας για τη νέα χρονιά. 

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Το παρών έδωσε εκτός από τον Τόλη Τερζή, ο οποίος θα είναι ο στενός συνεργάτης του Πάκο Ερέρα  και ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος αναλαμβάνει δράση στο πλευρό του Ισπανού προπονητή, με ρόλο που αναμένεται να ξεκαθαριστεί.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παρών και ο Ραούλ Μπράβο

Ένας από τους… επώνυμους θεατές σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν ο Ραούλ Μπράβο.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Ο Ισπανός που φόρεσε την φανέλα του Άρη, βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, αλλά και το… αντίο στον Νέτο.

Όπως είναι γνωστό, ρόλο στον Άρη της επόμενης σεζόν -όχι απαραίτητα διοικητικό- αναμένεται να έχει ο Ραούλ Μπράβο, με τον οποίο ο Θοδωρής Καρυπίδης, διατηρεί άριστες σχέσεις.

Μπορεί ο τρόπος που αποχώρησε από την ομάδα να μην ήταν ο καλύτερος δυνατός, καθώς για αγωνιστικούς λόγους λύθηκε το συμβόλαιό του, όμως με τον πρόεδρο της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, έχει μέχρι και σήμερα καλές σχέσεις.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν, πως το τελευταίο διάστημα, συνομιλούν αρκετά συχνά, ανταλλάσσοντας απόψεις για την επόμενη σεζόν.

To Top