ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Φλιώνης: “Συνεχίζω σε περιβάλλον που αγαπάω και με αγαπάει”

Έχει περάσει τα 2/3 της ζωής του στον Άρη, θα περάσει σίγουρα άλλα δύο χρόνια με την κιτρινόμαυρη φανέλα και έμεινε σε ένα περιβάλλον που αγαπάει και τον αγαπάει. Ο Δημήτρης Φλιώνης… δεν πάει πουθενά, εδώ θα μείνει!

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο 21χρονος πλέι μέικερ, που παίζει μπάσκετ στον Άρη από τα επτά του χρόνια, τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω σε ένα περιβάλλον που αγαπάω και με αγαπάει και που θα βρεθώ με ανθρώπους που έχω συνεργαστεί και αποτελούν ‘οικογένεια’ για μένα. Είμαι έτοιμος για τις προκλήσεις της νέας σεζόν στην ομάδα που έχω περάσει τα 2/3 της ζωής μου. Είναι σημαντικό για μένα να μένω σε ένα περιβάλλον που γνωρίζω πως λειτουργεί και υπό ποιες συνθήκες δουλεύει. Θα είναι ωραίο να συνεργαστώ με ανθρώπους, τους οποίους γνωρίζω κι έχουμε καλή ‘χημεία’. Είναι κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα” και πρόσθεσε: “Το συναισθηματικό έπαιξε μεγάλο ρόλο. Μεγάλωσα και ανδρώθηκα στον Άρη. Σίγουρα μέτρησε ο τρόπος που με προσέγγισαν και με μίλησαν οι άνθρωποι της ομάδας. Και φυσικά έπαιξαν ρόλο η οικογένεια και οι φίλοι μου”.

Το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο μετά από χρόνια που ο Φλιώνης δεν έχει υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες. Συμμετέχει αδιαλείπτως στο μεταβατικό πρόγραμμα προπονήσεων που κατήρτισε ο Βαγγέλης Αγγέλου, προκειμένου να βελτιώσει τις αδυναμίες του: “Θέλω να παρουσιαστώ καλύτερος τη νέα χρονιά. Δουλεύω σκληρά σε ένα πολύ εντατικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μπάσκετ και ενδυνάμωση. Στόχος μου είναι να εμφανιστώ πολύ καλύτερος και είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχω”.

Οι επίσημες αναμετρήσεις ξεκινούν νωρίτερα τη καινούργια χρονιά και οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες για όλους. “Θα είναι μια απαιτητική χρονιά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να φανούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι αρκετά νωρίς, διότι υπάρχουν τα παιχνίδια για την προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς και αγώνες στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας. Η χρονιά θα είναι μεγάλη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες που θα υπάρξουν”.

To Top