Πασιαλής: “Αρχίζει και αλλάζει η διάθεση των παικτών”

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του Άρη, Νίκος Πασιαλής διέκρινε πως ήδη αρχίζει και αλλάζει το κλίμα στην ομάδα ως προς την ψυχολογία των παικτών.

Σε δηλώσεις που έκανε ο Νίκος Πασιαλής στο “Αθλητικό Μετρόπολις” υπογράμμισε αρχικά πως “το κλίμα όταν ήρθαμε να αναλάβουμε την ομάδα δεν ήταν το καλύτερο. Οι παίκτες δεν είχαν διάθεση, τα κεφάλια ήταν κατεβασμένα και υπήρχαν προβλήματα. Τώρα πρέπει η διάθεση των παικτών να αλλάξει προς το καλύτερο, κάτι που ήδη βλέπω να γίνεται. Υπάρχουν καλοί παίκτες όπως οι Κοέλιο, Πουλίδο, Αγκάνθο, Γιαννιώτας, οι οποίοι αν αποδώσουν αυτό που περιμένουμε θα παίρνουμε ότι καλύτερο από κάθε ματς”.

Ρωτήθηκε για την φυσική κατάσταση των παικτών του και απάντησε πως “τα εργομετρικά αυτή τη στιγμή δεν είναι το Α και το Ω. Τώρα προέχει να ανυψώσουμε τη διάθεση των παικτών. Η ομάδα δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά δεν είναι αγύμναστη”.

Ο ίδιος έχει δουλέψει στην Κ20 με πολλούς παίκτες της πρώτης ομάδας και σχολίασε πως “με πολλά παιδιά όπως οι Νταμαρλής, Γιαννιώτας, Γιαννίτσης, Σουνάς, συνεργαζόμασταν καιρό καθώς ήμασταν μαζί στην Κ-20 και τους γνωρίζω καλά. Πιστεύω πολύ σε αυτούς γιατί έχουν πολλές δυνατότητες και ίσως να έχουν ένα παραπάνω κίνητρο να δείξουν κάτι παραπάνω τώρα που είμαι εγώ προπονητής. Φέτος δεν κάναμε πολλές μεταγραφές λόγω οικονομικών δυσκολιών αλλά όσοι ανήκουν στο ρόστερ θα χρησιμοποιηθούν και θα χρειαστούν”.

Καταλήγοντας υπογράμμισε πως στόχος του Άρη φέτος είναι “να αγωνιζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια με αξιοπρέπεια και να έχουμε μια πορεία ώστε να μην κινδυνέψουμε. Να δώσουμε ευκαιρίες και συμμετοχές στα νέα παιδιά για να έχουμε ανοδική πορεία τα επόμενα χρόνια”.

 

To Top