Πασσιαλής: «Ήμασταν καλύτεροι, δίκαιη η νίκη μας»

Για το δίκαιο της νίκης του Άρη, με 2-3 επί της ΑΕΚ στο Καπανδρίτι, αλλά και για την σημασία αυτού του αποτελέσματος ενόψει των ντέρμπι που ακολουθούν, μίλησε στο PRESSARIS ο προπονητής της ομάδας Κ-20 Νίκος Πασσιαλής, μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

«Το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Η επικράτησή μας ήταν δίκαιη, αφού ήμασταν καλύτεροι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες, μεγαλύτερο ποσοστό κατοχής της μπάλας, η ομάδα μας ήταν καλύτερη και παρότι μπορούσαμε να είχαμε ‘καθαρίσει’ το ματς πολύ νωρίτερα, θεωρώ ότι στο τέλος αποδόθηκε δικαιοσύνη», είπε ο κ. Πασσιαλής και συνέχισε:

«Δεν μπορούμε να πούμε ότι ο συνθετικός χλοοτάπητας αποτελεί δικαιολογία για εμάς. Ωστόσο, αν κάτι προκάλεσε δυσκολίες στις δύο ομάδες, αυτό ήταν ο δυνατός αέρας. Αν δεν υπήρχε αυτό το εμπόδιο, οι συνθήκες θα επέτρεπαν να γίνει ένα σαφώς καλύτερο παιχνίδι».

Ο προπονητής των «κίτρινων» κατέληξε αναφερόμενος στις προσεχείς υποχρεώσεις της ομάδας: «Η συνέχεια περιλαμβάνει για μας δύο ντέρμπι, με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, στα οποία θα πάμε με τον καλύτερο τρόπο, έπειτα από αυτή τη νίκη. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε και τα δύο, τότε θα εδραιωθούμε στην κορυφή».

To Top