Πασσιαλής: «Μας ‘πλήγωσε’ φέτος η έδρα μας»

Η Κ-20 αποχαιρέτησε οριστικά τις ελπίδες υπεράσπισης του τίτλου της, με το 0-0 στη Λεωφόρο, μετά το οποίο ο Νίκος Πασσιαλής στάθηκε στις καταδικαστικές εντός έδρας βαθμολογικές απώλειες που είχε η ομάδα του φέτος.

Ο τεχνικός του Άρη δήλωσε στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου: «Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός μας φοβήθηκε, όπως και εμείς. Παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο και το  0-0 είναι δίκαιο αποτέλεσμα.
Φέτος μας έχει πληγώσει πιο πολύ η έδρα μας, καθώς στα εκτός έδρας δεν χάνουμε σχεδόν ποτέ. Επειδή απομακρυνθήκαμε πολύ από την κορυφή, το μόνο που μας μένει πλέον είναι να δουλέψουμε με αυτά τα παιδιά για να μπορέσουμε να προωθήσουμε κάποια στην πρώτη ομάδα».

Από την πλευρά του, ο επιθετικός της ομάδας, Νίκος Μαρμαράς, είπε:  «Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Όσον αφορά την φάση που έχασα, ήταν μια σπουδαία ευκαιρία, στην οποία ο Καπίνο απομάκρυνε εντυπωσιακά. Ήταν δίκαιη η ισοπαλία. Θέλαμε και οι δύο τη νίκη, αλλά ο Παναθηναϊκός το ήθελε περισσότερο, καθώς διεκδικεί και το πρωτάθλημα. Βέβαια θα μπορούσαμε να φύγουμε με τη νίκη, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια».

To Top