Με αρκετές απουσίες ο Παναθηναϊκός

Αρκετά ονόματα μετρά στο απουσιολόγιό του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού άφησε εκτός αποστολής τους Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, καθώς και τον ανέτοιμο Μαυρία.

Η προετοιμασία των «πράσινων» για το ματς της Κυριακής ολοκληρώθηκε με μια τελευταία προπόνηση, στην οποία οι Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδης ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, με το πρόγραμμα να αφιερώνεται σε ζέσταμα, ασκήσεις κατοχής μπάλας και δίτερμα.

Εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με τους «κίτρινους» έμειναν επίσης οι Λέτο, Κατσουράνης, Σαριέγκι, Πετρόπουλος, Καπίνο, Λαγός, Φουρλάνος και Ταμπάκης. Αντιθέτως, στην αποστολή του Παναθηναϊκού επιστρέφει μετά από αρκετούς μήνες, ο Γκέργκελι Ρούντολφ, ο οποίος κρίθηκε έτοιμος από τον Φερέιρα.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να παραταχθούν με 4-3-3 στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Οι Μπουμσόνγκ και Καντέ θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, με τους Μαρίνο και Σπυρόπουλο στα άκρα της άμυνας. Οι Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος και Νίνης αναμένεται να είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Κουίνσι, Ζέκα και Κλέιτον.

To Top