Χωρίς Νέρι και Ακόστα, αλλά με Σολτάνι στο ΟΑΚΑ

Δίχως τον Νέρι Καστίγιο αλλά και τον Νοέ Ακόστα, που έμειναν εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών, θα ταξιδέψει ο Άρης στην Αθήνα για την σύγκρουση με τον Παναθηναϊκό. Αντίθετα, στην 18άδα συμπεριλήφθηκε ο Καρίμ Σολτάνι, που παρουσίασε βελτίωση και δίνει μία επιπλέον επιθετική επιλογή στον Μανουέλ Μασάδο.

Στην σημερινή πρωινή προπόνηση, που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, ο Καστίγιο δοκίμασε το πόδι του, αλλά οι ενοχλήσεις ήταν έντονες και δεν μπόρεσε να “βγάλει” το πρόγραμμα. Η συνέπεια ήταν να αποκλειστεί αναγκαστικά από την αποστολή, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Ακόστα.

Από την άλλη πλευρά, ο Σολτάνι φάνηκε να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στη 18άδα. Σ’ αυτήν επιστρέφουν, έπειτα από απουσία μίας ή περισσότερων εβδομάδων, οι Νίκος Λαζαρίδης και Μίσελ Γκαρμπίνι, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία του νεαρού Δημήτρη Κοτσώνη.

Απόντες είναι επίσης ο τιμωρημένος Κώστας Καπετάνος, οι τραυματίες Φράνσις Ντίκο και Μανώλης Παπαστεριανός, καθώς και οι Χουάν Κάρλος Τόχα, Έλντιν Γιακούποβιτς, που δεν υπολογίζονται. Εξάλλου, ο Μασάδο δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Νάτσο Γκαρσία, ο οποίςο για πρώτη φορά είχε δικαίωμα συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι 18 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Βελλίδης, Σηφάκης, Νέτο, Μίσελ, Καζναφέρης, Λαζαρίδης, Σανκαρέ, Φατί, Γιαννιώτας, Σολτάνι, Κατίδης, Πρίττας, Ουμπίντες, Παπαζαχαρίας, Τσουκάνης, Τριανταφυλλάκος, Κανούλας, Κοτσώνης.

Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα για την Αθήνα, ενώ η επιστροφή της στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας.

To Top