Πασσιαλής: «Φανταστική εμφάνιση…»

Κάθε λόγο για να είναι ενθουσιασμένος είχε ο Νίκος Πασσιαλής, μετά το θρίαμβο της ομάδας Κ-20 επί του ΟΦΗ με το επιβλητικό 0-4.

«Κάναμε φανταστική εμφάνιση. Στο β’ ημίχρονο, η ομάδα απέδωσε ποδόσφαιρο υψηλών προδιαγραφών. Επιστρέψαμε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες και είμαι πολύ ικανοποιημένος γι’ αυτό. Αποδείξαμε ότι το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα ήταν μία άσχημη παρένθεση, που έκλεισε», είπε ο προπονητής της ομάδας, η οποία προερχόταν από εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, όμως, ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να παραμείνουν προσγειωμένοι: «Δε θα πρέπει αυτή η νίκη να μας φουσκώσει τα μυαλά, ξέρουμε τις δυνατότητες που έχουμε. Δεν πετάμε στα σύννεφα. Τα παιδιά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Μπορούν να το χαρούν, όμως, μέχρι να επιστρέψουμε στη Θεσσαλονίκη. Αμέσως μετά, η σκέψη μας πρέπει να βρεθεί στην προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι, με τον Πανιώνιο, Θα είναι ένας δύσκολος εκτός έδρας αγώνας, με μία ομάδα που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα».

To Top