ΠΑΣ-άδες οι μικροί στα Γιάννενα

Τη δεύτερή της νίκη, αλλά και το πρώτο “διπλό” στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κ-17, η οποία στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου απέσπασε την νίκη με 1-2 στη σημερινή εκτός έδρας αναμέτρηση στα Γιάννινα με τον τοπικό ΠΑΣ.

Οι “κίτρινοι” που προέρχονταν από την ισοπαλία με 1-1 στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, πήραν από αρκετά νωρίς το προβάδισμα στο σκορ, χάρη σε γκολ του Ιγνατίδη στο 7ο λεπτό του παιχνιδιού, ενώ στο 74′ ο Κιβρακίδης ήταν αυτός που διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 

Δύο λεπτά αργότερα οι Γιαννιώτες μείωσαν σε 1-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαρούνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν κάτι το αξιόλογο στη συνέχεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκρότημα του Τάσου Θέου αγωνιζόταν για πάνω από ένα ημίχρονο με αριθμητικό μειονέκτημα, λόγω της αποβολής του Βαλαή στο 43′ για χτύπημα εκτός φάσης.

Αυτό όμως, δε φάνηκε να επηρέασε την ροή του παιχνιδιού, δεδομένου ότι ο Άρης διατήρησε την υπεροχή του σε όλη την διάρκεια του ματς χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για μεγαλύτερη διεύρυνση του σκορ κυρίως με τον Ιγνατίδη, ο οποίος είχε και δύο χαμένα τετ α τετ.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Κολιοφούκας, Λάμπρου, Φίλιος, Πανταζής, Αλεξίου, Φαρμάκης, Καμποσιώρης, Γιάκος, Παπαρούνας, Τζιάλλας, Πότσης

ΑΡΗΣ: Παπαδόπουλος, Χατζηνικολάου, Ανδρεάδης, Μπιμπισίδης, Γραμπής, Βαλαής, Λεμονής, Πασχαλίδης (90′ Μαρινόπουλος), Ζήση (73′ Βασιλούδης), Αλταλίκης (55′ Κιβρακίδης), Ιγνατίδης (92′ Μπέκας)

To Top