Η “οδύσσεια” του Ντέιβις: Σικάγο – Δράμα σε 28 ώρες!

Ο Ρον Ντέιβις… ξεκουράζεται! Για την ακρίβεια “έλιωσε” στον ύπνο, αφού η θέλησή του να έρθει και να παίξει άμεσα ήταν τόσο μεγάλη, που τον ανάγκασε να μπει σε ένα αεροπλάνο και να αφήσει πίσω του το Σικάγο, για να βρεθεί μέσα σε 28 ώρες στην… Δράμα!

Ο Ντέιβις αποδέχτηκε την πρόταση του Άρη στη γενέτειρά του, το Σικάγο. Οι κίτρινοι του έστειλαν κατευθείαν τα εισιτήρια. Από την Πόλη των Ανέμων έφυγε στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης (πρωί για τις ΗΠΑ) με προορισμό την Ρώμη. Από την “αιώνια πόλη” αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για την Θεσσαλονίκη. Βρισκόταν εδώ στις 12 χθες το μεσημέρι.

Πήγε από τα γραφεία, υπέγραψε όλα τα απαραίτητα έγγραφα, πέρασε από ντόπινγκ κοντρόλ, απέκτησε δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα σε χρόνο ρεκόρ (!) και το απόγευμα, όντας άυπνος πήγε στο γήπεδο για προπόνηση. “Είμαι λίγο κουρασμένος από το τζετ λαγκ, αλλά θα κοιμηθώ και θα είμαι εντάξει. Είμαι σε καλή φυσική κατάσταση”, είπε χθες στο PRESSARIS ο Αμερικανός γκαρντ.

Δεν ήξερε, όμως, τι τον… περίμενε. Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα ταξίδεψε οδικώς για την Δράμα. Πέρασε και από αυτό το… μαρτύριο ο Ντέιβις, που “κουβαλούσε” μια μέρα… πτήσης στις πλάτες του. Η ομάδα έφτασε περίπου στις 11 το βράδυ στη Δράμα και εκεί ήρθε η “λύτρωση” για τον Ντέιβις, ο οποίος κοιμήθηκε, ξεκουράστηκε και σήμερα νιώθει ήδη πολύ καλύτερα, έτοιμος να προσφέρει, στο μέτρο του δυνατού και του λογικού, στην ομάδα.

Μη νομίσει κανείς ότι ο Ντέιβις δεν ξέρει που ήρθε και ποια είναι η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, όπως και η κρισιμότητα του αγώνα. Είναι για όλα πλήρως ενημερωμένος από κάθε πλευρά και έχει αντιληφθεί ότι πρέπει να δώσει σήμερα ότι καλύτερο μπορεί. Είναι έτοιμος να το κάνει, ειδικά αν συνυπολογίσει κανείς ότι μπήκε στο αεροπλάνο την Πέμπτη, για να παίξει σήμερα το απόγευμα!

To Top