“Σπάει” το ρόδι στη Δράμα

Ο Άρης έχει χάσει έδαφος θεωρητικά μόνο από την εντός έδρας ήττα από τον Κολοσσό. Αυτή θα προσπαθήσει να καλύψει σήμερα (19.00) μέσα στη Δράμα, κερδίζοντας τον ΚΑΟΔ, που σαφώς υπερέχει σε εμπειρία από την Α1 με τους Χαραλαμπίδη, Καρύδα, Τσέρανιτς, όμως ο Άρης είναι πιο ποιοτική ομάδα και καλείται να το δείξει μέσα στο γήπεδο.

Οι κίτρινοι βρίσκονται από χθες στην μακεδονική πόλη για το παιχνίδι των… εκπλήξεων. Ο Άρης δεν ξέρει τι μπορεί να περιμένει από τον Ρον Ντέιβις που έφτασε χθες στην Θεσσαλονίκη και ακόμα δεν έχει μάθει καν τα συστήματα. Λογικά θα μπει μέσα και θα κάνει τα απολύτως απαραίτητα σε άμυνα και επίθεση, όχι σύνθετα πράγματα.

Και ο ΚΑΟΔ δεν ξέρει τι μπορεί να περιμένει από τον Μέλβιν Γκόινς, που θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ελλάδα απέναντι στον Ντομινίκ Τζέιμς. Στην κυριολεξία απέναντί του, γιατί ο ρόλος που έχει αναθέσει ο Γιώργος Καλαφατάκης στον Αμερικανό πλέι μέικερ είναι ο περιορισμός της δράσης του Τζέιμς, που μοιάζει να είναι σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Ο Αλεξανδρής είναι χαρούμενος, γιατί έχει άλλες δύο λύσεις μέσα στη ρακέτα. Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Ματέι Κρούσιτς μπορεί να μην είναι 100% έτοιμοι, αντιλαμβανόμενοι όμως την κρισιμότητα του αγώνα τέθηκαν στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού και θα παίξουν όσο αντέξουν τον… πόνο!

Ο Άρης έχει αντιμετωπίσει άλλη μια φορά στη Δράμα τον ΚΑΟΔ σε επίπεδο Α1, την περίοδο 2001-02, όταν κέρδισε με 95-89 και έσπασε το ρόδι στην 6η αγωνιστική, γιατί μέχρι τότε μετρούσε πέντε ήττες!

Η ομάδα αυτή την ώρα θα πάει για έναν μικρό περίπατο μέσα στο δάσος της Δράμας για χαλάρωση και θα ακολούθως υπάρχει φαγητό, ξεκούραση και αναχώρηση για το “Δ. Κραχτίδης”.

Το PRESSARIS θα είναι και στη Δράμα, για να παρακολουθήσει δια ζώσης την προσπάθεια του Άρη να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και θα μεταφέρει όλες τις πτυχές του αγώνα με κάθε λεπτομέρεια έγκαιρα και έγκυρα, όπως κάθε φορά!

To Top