Πατάνε… γκάζι, προπόνηση και την Κυριακή

Η διακοπή του πρωταθλήματος σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των εργομετρικών, αλλά και η αδυναμία εξεύρεσης αντιπάλου για φιλικό παιχνίδι, οδήγησαν το τεχνικό δίδυμο των κίτρινων Πασσιαλή-Μπουγιουκλή, να συνεχίσουν και την Κυριακή την προετοιμασία της ομάδας.

Στόχος να ανακτηθεί το χαμένο έδαφος και η ομάδα να παραμείνει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, ενόψει του ματς με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Παπαστεριανός και Τριανταφυλλάκος αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ειδικά για τον τελευταίο οι ενδείξεις αναφέρουν πως δεν προλαβαίνει ούτε το ΟΑΚΑ, μετά την αφαίρεση υγρού στην οποία υποβλήθηκε.

Οι διεθνείς Γιαννιώτας, Διούδης και Νταμαρλής, αναμένεται να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς, μετά την αποθεραπεία που έκαναν το Σάββατο.

Οι Πασιαλής, Μπουγιουκλής ρίχνουν το βάρος αυτές τις ημέρες, περισσότερο σε θέματα φυσικής κατάστασης, ενώ από το ξεκίνημα της εβδομάδας που έρχεται θα επικεντρώσουν σε τακτικά ζητήματα, αρχίζοντας να μοντάρουν την ενδεκάδα που σκέφτονται να παρατάξουν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ.

 

To Top