Πατέρας Άλκη Καμπανού: «Θα αγκάλιαζα τους δολοφόνους του γιου μου»

Σχετικά με την επίθεση με οπαδικά κίνητρα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (29/10) τοποθετήθηκε ο Αριστείδης Καμπανός.

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης με αφορμή την επίθεση με οπαδικά κίνητρα που δέχτηκε 35χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής (29/10) στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αριστείδης Καμπανός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status 107,7, τόνισε ότι «δυστυχώς ο κύκλος βίας που φοβόμουν συνεχίζεται», ενώ στην ερώτηση των δημοσιογράφων «πως θα αντιδρούσε αν έβλεπε μπροστά τους δολοφόνους του γιου του» εκείνος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «θα τους αγκάλιαζα».

«Θα τους έλεγα ότι είναι τρέλα. Και τα άτομα που έκαναν το έγκλημα στον Αλκη κατέστρεψαν τις ζωές τους. Κατέστρεψαν όχι μόνο τις δικές τους ζωές. Κατέστρεψαν τις ζωές τις δικές μας, τις ζωές των οικογενειών τους. Θέλουν να συνεχίσουν αυτό το πράγμα για έναν ανόητο λόγο; Καταρχήν θα τους αγκάλιαζα. Δεν ξέρω, οι γονείς τους βλέπουν αυτόν τον κατήφορο που έχουν τραβήξει . Μήπως τους λείπει η αγάπη. Πρέπει αυτά τα παιδιά να τα αγκαλιάσουμε. Ισως τους έλειψε η αγάπη» σημείωσε ο πατέρας του Άλκη Καμπανού.

Οι δημοσιογράφοι της εκπομπής σχολίασαν ότι αυτό θέλει «μεγαλείο ψυχής». Τότε, εκείνος αποκρίθηκε λέγοντας πως «θα μου πείτε είναι δύσκολο αυτό να το κάνω. Αυτά τα παιδιά κάποιο λάθος δρόμο πήραν. Και δεν ξέρω αν οι οικογένειές τους προσπάθησαν να τα νουθετήσουν και να τα στρέψουν προς τον σωστό δρόμο. Θα προσπαθούσα να αγκαλιάσω όλος αυτά τα παιδιά τα οποία έχουν πάρει το λάθος δρόμο. Μόνο με αγάπη. Με μίσος δεν πετυχαίνεται τίποτα. Το μίσος φέρνει τη βία».


To Top