ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Παυλίδης: “Αυτός είναι ο στόχος μας σε κάθε παιχνίδι…”

Ο κεντρικός μέσος του Άρη, Μπάμπης Παυλίδης, επεσήμανε τόσο τους λόγους που οδηγούν στην πτώση του ρυθμού, αλλά και τον στόχο που έχουν οι κιτρινόμαυροι στο παιχνίδι τους που δεν είναι πλέον άλλος παρά από την επίτευξη ενός γρήγορου τέρματος ου βοηθά, τόσο στη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, όσο και στην κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Πώς κρίνεις την παρουσία σας στην αναμέτρηση;

“Μπήκαμε καλά στον αγώνα και προσπαθήσαμε να είμαστε σοβαροί και να “τελειώσουμε” από νωρίς την αναμέτρηση. Το δίκαιο πέναλτι μας απέφερε το γκολ και έδωσε “φτερά” στα πόδια μας, γεγονός που μας οδήγησε στο δεύτερο τέρμα”.

Πώς νιώθεις για τη θέση βασικού που έχεις τις τελευταίες αγωνιστικές;

“Δουλεύω όσο μπορώ καλύτερα όμως ο προπονητής είναι αυτός που επιλέγει ποιος θα αγωνιστεί και ποιος όχι. Από την πλευρά μου θέλω να τον δικαιώνω που με πιστεύει και αυτό θα κάνω, είτε είμαι βασικός είτε όχι”.

Σας προβληματίζει η πτώση του ρυθμού;

“Στόχος μας είναι να τελειώνει το παιχνίδι από νωρίς και αν μπορούμε, ακόμη και από το πρώτο ημίχρονο. Από τη στιγμή που βάζουμε γρήγορα γκολ, στο δεύτερο μέρος κάνουμε συντήρηση δυνάμεων και αυτό είναι κάτι που το ζητάει και ο κόουτς. Βέβαια, πρέπει να βάζουμε και άλλα τέρματα, όμως αφού κερδίζουμε θα συνεχίσουμε σε αυτό το τέμπο και όσο μπορούμε θα βελτιωνόμαστε”.

To Top