ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Χάγκινς και Γουάιτ υπογράφουν νίκες, ο Σίμτσακ τις οπισθογραφεί!

Οι δύο σπουδαίες νίκες του Άρη στο ξεκίνημα της χρονιάς, επί της ΑΕΚ στον προημιτελικό Κυπέλλου και η χθεσινή επί του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα είχαν την υπογραφή Τζαμέλ Χάγκινς (η πρώτη) και Οκάρο Γουάιτ (η δεύτερη), αλλά και οι δύο έχουν οπισθογραφηθεί από τον Βασίλη Σίμτσακ.

Το καλοκαίρι το PRESSARIS είχε αναφερθεί στην χρησιμότητα της παρουσίας του Σίμτσακ ακόμα και στον Άρη με το υπερδιπλάσιο μπάτζετ από το περσινό. Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο δύο παιχνίδια, δύο κομβικά παιχνίδια για τον Άρη, για να ξεδιπλωθεί (και) στο παρκέ η χρησιμότητα του έμπειρου σέντερ.

Στο 64-61 επί της ΑΕΚ είναι αυτός που κάνει άνω – κάτω τον αντίπαλο με 6 πόντους, 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ, πριν την αποτελειώσει ο Χάγκινς.

Χθες τα είδε όλος ο κόσμος. Οχτώ πόντοι μρ 4/4 δίποντα, εκ των οποίων τρία συνεχόμενα καλάθια όταν ο Άρης ξέφυγε με 10 πόντους. Πήρε και 6 ριμπάουντ, σε μόλις 11:35 συμμετοχής. Τίποτα άλλο να μη κάνει από εδώ και πέρα τα λεφτά του τα έβγαλε… Έχει, όμως, να δώσει και δίνει και εκεί που δεν το βλέπει κανείς, μέσα στα αποδυτήρια.

Δεν είναι ο πιο καλός αθλητής, δεν πηδάει ψηλά, δεν έχει καλό σουτ, αλλά το μπάσκετ το ξέρει όσο λίγοι και αυτό είναι απαραίτητο σε μια ομάδα, ακόμα κι όταν δεν βρίσκεται στο παρκέ.

To Top