Πείσμωσαν περισσότερο και έδωσαν… ραντεβού νίκης την Κυριακή!

Ο Άρης έχασε δυο πολύτιμους βαθμούς στο Κλεάνθης Βικελίδης με τον Εργοτέλη. Η τύχη τους γύρισε την πλάτη, το αμυντικό παιχνίδι της κρητικής ομάδας και η εχθρική σφυρίχτρα τους έστησαν ένα τείχος που δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν. Η αίσθηση της πικρίας αρχικά, έδωσε τη θέση της στο πείσμα και κυριαρχεί πλέον, ο ποδοσφαιρικός εγωισμός!

Ο Μανουέλ Μασάδο αρχικά, αλλά και οι άνθρωποι της διοίκησης μιλώντας στους παίκτες παραδέχθηκε ότι «το 1-1 αδίκησε την προσπάθεια που κάνατε… Παρά την ισοπαλία, είναι εμφανές και πάλι ότι η ομάδα βρίσκεται σε τροχιά ανάκαμψης» ειπώθηκε χαρακτηριστικά, λόγια που όπως φαίνεται πιάνουν τόπο.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν πεισμώσει και έδωσαν ραντεβού νίκης  για την Κυριακή στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μέσα στα αποδυτήρια το μήνυμα ήταν ένα: «Δεν κάνουμε πίσω, συνεχίζουμε πιο δυνατά ως το τέλος για να μπούμε στα πλέι οφ». Η ισοπαλία τους κέντρισε τον ποδοσφαιρικό εγωισμό.

Στη συνέχεια, αυτό φάνηκε και στις δηλώσεις τους. Τέσσερις ποδοσφαιριστές μίλησαν μετά το παιχνίδι…

Ο σκόρερ του γκολ της Κυριακής Νόε Ακόστα τόνισε ότι: «Παρόλο που δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, σίγουρα αξίζαμε να κερδίσουμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και πώς θα μπορέσουμε να πάρουμε στην Τούμπα τους βαθμούς που χάσαμε σήμερα».

Ο Χαβιέρ Ουμπίντες υπογράμμισε από την πλευρά του ότι: «Ο Άρης του β’ γύρου αποδεικνύει ότι είναι μια μεγάλη ομάδα, που έχει καλούς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της και αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Τώρα έχουμε μπροστά μας το τοπικό ντέρμπι, το ‘el clasico’ της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ, αλλά θα πάμε για το καλύτερο. Έχουμε τα φόντα να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα».

«Δεν θα έλεγα ότι είμαστε μακριά από τον στόχο μας. Χάσαμε δύο βαθμούς μέσα στο γήπεδό μας, που θα προσπαθήσουμε να τους πάρουμε εκτός έδρας. Τώρα έχουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, θα πάμε για τους τρεις βαθμούς», είπε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας.

Τέλος και ο Γιώργος Κατίδης έδωσε το στίγμα της προσπάθειας για τη συνέχεια:  «Δεν θα πω ότι το σημερινό αποτέλεσμα μας φέρνει πίσω. Τώρα περιμένουμε πώς και πώς το επόμενο παιχνίδι, για να αποδείξουμε ότι αξίζουμε παραπάνω. Μας περιμένει ένα μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, μέσα σε μια δύσκολη έδρα».

Από σήμερα οι παίκτες και ο Μασάδο γυρίζουν σελίδα, ξεχνάνε τον Εργοτέλη και σκέφτονται την επόμενη μέρα. Και η επόμενη μέρα λέει ΠΑΟΚ, Τούμπα, συνέχεια στις επιτυχίες. 

To Top