Πεισμωμένος ο Γιαννιώτας, θέλει να «επιστρέψει»!

Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι ένα ποδοσφαιρικό κεφάλαιο του Άρη. Έχει το ταλέντο και την ποιότητα και αποτελεί έναν από τους παίκτες στους οποίους βασίζεται ο Άρης.

Είναι γεγονός ότι στις πλάτες του νεαρού μεσοεπιθετικού έπεσε αρκετό βάρος, πολύ περισσότερο απ’ ότι ίσως του αναλογούσε, με αποτέλεσμα να αυξηθούν η πίεση και οι απαιτήσεις, σε μια χρονιά ειδικών αποστολών. Στα τελευταία παιχνίδια βρίσκεται σε χαμηλές… «πτήσεις» στον αγωνιστικό χώρο. Το βλέπει ο κόσμος, το γνωρίζει ο ίδιος και ο προπονητής του.

Η ενσωμάτωση στην Εθνική Ελπίδων και η καλή του εμφάνιση με την Σκωτία, αλλά και η συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Μιχαλήτσο την Πέμπτη στο περιθώριο της προπόνησης είναι οι αφορμές για να πάρει πάνω του ψυχολογικά, να αποφορτιστεί και να συνεχίσει την προσπάθειά του. Δεν είπαν πολλά λόγια, αλλά έμειναν στην ουσία: “στήριξη, εμπιστοσύνη, απαλλαγή από το άγχος, αγωνιστικότητα και πάθος…”

Ο ίδιος ο Γιαννιώτας δείχνει πεισμωμένος και θέλει να «επιστρέψει» δυναμικά, αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της ομάδας σε αυτό το δύσκολο χρονικά σημείο της ομάδας.

Πολλά λόγια δεν χρειάζονται, αλλά πράξεις.

 

To Top