Ο Άρης συνεχίζει πιο ενωμένος στους «δρόμους της φωτιάς»!

Η τελευταία ραδιοφωνική δήλωση του Κώστα Τικπασάνογλου περιγράφει την κατάσταση στην ΠΑΕ Άρης μια μέρα μετά το διοικητικό συμβούλιο της Τετάρτης και υπογραμμίζει ότι ο σύλλογος συνεχίζει ενωμένος την προσπάθεια της επιβίωσης.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της κίτρινης ΠΑΕ με τα λόγια του κατέγραψε το σκεπτικό του διοικητικού συμβουλίου, καταδεικνύοντας ότι σε τέτοιες δύσκολες ώρες, μόνο με ενότητα και συσπείρωση μπορεί να προχωρήσει η ομάδα. «Όλοι εμπιστευόμαστε τον κ.Τσομίδη δεν είχαμε σκοπό να τον «αδειάσουμε» με την ανακοίνωση. Ο σκοπός της ήταν να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος τι πραγματικά συμβαίνει. Δεν τίθεται θέμα παραίτησης του κ.Τσομίδη» είπε χαρακτηριστικά το μέλος της κίτρινης ΠΑΕ, ενώ υπογράμμισε ακόμη ότι: «Δεν θεωρώ βέβαια πως ο νομικός του Άρη είχε κακό σκοπό κάνοντας αυτές τις δηλώσεις. Το έκανε καλοπροαίρετα».

Επί της ουσίας, οι όποιες διαφορετικές απόψεις και χειρισμοί είναι θέμα ενός διοικητικού συμβουλίου και αφορούν το εσωτερικό του. Από κει και πέρα εκείνο που μετράει είναι η αποτελεσματικότητα των χειρισμών, κάτω από την «λαϊκή εντολή» να έρθει με επιτυχία εις πέρας η αποστολή διάσωσης της ομάδας.

Και σε αυτήν τη φάση τονίζεται με έμφαση ότι ο Άρης συνεχίζει πιο ενωμένος στους «δρόμους της φωτιάς»!

To Top