ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πελέ: «Καλύτερος ο Ρονάλντο από τον Μέσι»

Μετά τον Ντιέγκο Μαραντόνα και ο Πελέ, πήρε θέση στο δίλημμα Μέσι ή Ρονάλντο και μάλιστα συμφώνησε με τον βετεράνο Αργεντινό, αφού επέλεξε τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ο Πελέ δήλωσε δυσαρεστημένος από το γεγονός πως τη σημερινή εποχή δεν υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες και μεγάλοι ηγέτες, τονίζοντας πως είναι θλιβερό να πρέπει κάποιος να επιλέξει για τον κορυφαίο, ανάμεσα σε μόλις δύο παίκτες.

Ωστόσο, ο Βραζιλιάνος χαρακτήρισε τον Ρονάλντο ως κορυφαίο αυτή τη στιγμή στον κόσμο, τονίζοντας πως αν έφτιαχνε μια δική του μεικτή κόσμου θα ήταν ο πρώτος που θα επέλεγε για να τη στελεχώσει.

«Αυτή τη στιγμή ο καλύτερος στον κόσμο είναι ο Ρονάλντο. Τον θαυμάζω και αν έπρεπε να δημιουργήσω μια ομάδα θα ήταν ο πρώτος που θα επέλεγα. Πάντως είναι θλιβερό που πρέπει να επιλέξω ανάμεσα σε δύο μόλις παίκτες. Παλιά ήταν αλλιώς» δήλωσε ο Πελέ.

Για το πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στο ποδόσφαιρο σχολίασε: «Παλιά ήταν ο Μπεστ, ο Μουρ, ο Ζαϊρζίνιο, ο Μπόμπι Τσάρλτον, ο Πελέ, ο Ζίκο, ο Μπεκεμπάουερ, ο Κρόιφ, ο Ζιντάν, ο Μαραντόντα. Τώρα είναι μόνο δύο, ο Μέσι και ο Ρονάλντο και αυτό δεν είναι καθόλου καλό».

To Top