ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ψηφίδης: “Ο Υφυπουργός γνωρίζει τα θέματα του Άρη, θα είναι δίπλα μας αν τηρηθούν όσα του έχει πει ο Καρυπίδης”

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη Γιάννης Ψηφιδης, μίλησε στον Arena fm για την συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή, αλλά και την διαδικασία κάλυψης του Μετοχικού Κεφαλαίου της νέας ΠΑΕ: 

“Είχαμε συνάντηση με τον Κοντονή για πολλά θέματα. Επιστρέψαμε πολύ ικανοποιημένοι. Και από το ύφος της συνάντησης. Μας αντιμετώπισε εξαιρετικά. Και το θέμα του ποδοσφαίρου συζητήθηκε. Μπορώ να ανακοινώσω ότι ικανοποιηθήκαμε, μας εξασφάλισε. Ο Υφυπουργός γνωρίζει πολύ καλά τα θέματα του Άρη. Πάμε σε απόλυτη νομιμότητα. Οι διαβεβαιώσεις που είχε ο Καρυπίδης ισχύουν και αυτό είναι που μας χαροποιεί. Μας είπε ότι αν κάνει αυτά που έχει πει ο κύριος Καρυπίδης στον ίδιο θα είναι δίπλα μας. Περπατάμε σωστά, το υποσχέθηκε στον κύριο Καρυπίδη”.

Για την νέα ΠΑΕ: “Προλάβαμε τα πάντα στην ώρα μας και με συνέπεια. Μέχρι στιγμής ο Α.Σ. δε γνωρίζει δεύτερη πρόταση εκτός από αυτήν του κυρίου Καρυπίδη. Αν δεν εμφανιστεί ο κύριος Καρυπίδης θα πρέπει να κάνουμε ενέργειες σε δεύτερο πλάνο, που είναι ο Άρης μας. Κάνουμε τα πάντα να ξαναγίνει ο Άρης μεγάλος. Από την προσέλευση πέρσι δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Τους περιμένουμε όλους. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε ισχυροί στην πόλη.”

To Top