Πελεγκρίνι: «Το Conference League είναι ένα τουρνουά με την ίδια σημασία με τα υπόλοιπα»

Η Μπέτις θα κάνει ντεμπούτο απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο Europa Conference League με ανανεωμένο ενθουσιασμό όπως δήλωσε ο προπονητής της Μανουέλ Πελεγκρίνι, σήμερα (14/2) σε συνέντευξη Τύπου.

«Η ελπίδα παραμένει η ίδια, όλοι θα θέλαμε να μείνουμε στο Europa League, αλλά δεν ήταν δυνατό. Η Europa Conference League είναι ένα ευρωπαϊκό τουρνουά με την ίδια σημασία με τα υπόλοιπα, σημαντικές ομάδες φτάνουν στον τελικό και στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται», τόνισε ο Χιλιανός προπονητής.

«Είναι μια ισορροπημένη αναμέτρηση, η Ντιναμό που συνηθίζει να κερδίζει στο πρωτάθλημά της. Είμαστε ενθουσιασμένοι για να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα, πρώτα να περάσουμε αυτόν τον γύρο και μετά να συνεχίσουμε να σκεφτόμαστε να συνεχίσουμε στην διοργάνωση», πρόσθεσε.

Σχετικά με το τι μπορεί να συνεισφέρει ο Σεντρίκ Μπακαμπού στην ομάδα – που αναμένεται απόψε (14/2) στη Σεβίλλη -, ο Πελεγκρίνι σχολίασε ότι «θα είναι ένας σημαντικός παίκτης που θα βοηθήσει από τώρα έως το τέλος της σεζόν».

To Top