Γερό “χαστούκι” της Λάτσιο στην Μπάγερν – Προβάδισμα πρόκρισης για Παρί Σεν Ζερμέν

Μια διαφορετική Λάτσιο παρουσιάστηκε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη με 1-0 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιμόμπιλε, στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης για τη φάση των «16» του Champions League.

Σε ένα όχι τόσο καλό ποιοτικά παιχνίδι, οι δύο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές στο ματς, όμως οι Ιταλοί ήταν εκείνοι που βρήκαν το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. Δράστης ο Τσίρο Ιμόμπιλε που νίκησε από τα 11 βήματα τον Μάνουελ Νόιερ στο 69′ και διαμόρφωσε το τελικό 1-0, σε μια φάση όπου ο Ουπαμεκανό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στη Ρεάλ Σοσιεδάδ, στο «Παρκ ντε Πρενς», επικρατώντας με σκορ 2-0 και δείχνει να βρίσκεται με το… ένα πόδι στα προημιτελικά του Champions League.

Στο 58’ άνοιξε το σκορ η ομάδα του Λουίς Ενρίκε όταν έπειτα από κόρνερ του Ντεμπελέ, ο Μαρκίνιος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μπαπέ από το δεύτερο δοκάρι με τελείωμα κλάσης πρόλαβε τον Άλεξ Ρεμίρο. Στο 63’ από το όριο της περιοχής ο Μπαπέ τράνταξε και αυτός το οριζόντιο με σουτάρα και το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το 71’. Σε εκείνο το σημείο ο Μπαρκολά έκανε απίστευτη ενέργεια από αριστερά και τσίμπησε την μπάλα στα δίχτυα με το αριστερό για το 2-0 που έμελλε να διατηρηθεί μέχρι το φινάλε.

To Top