Πελεκάνος: “Μετράει η νίκη της ομάδας”

Ο Μιχάλης Πελεκάνος μίλησε στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για την κατάκτηση του βραβείου MVP της 16ης αγωνιστικής… αποθεώνοντας την ομάδα του Άρη και την ομαδική προσπάθεια!

Η συνέντευξη του 31χρονου φόργουορντ στο σάιτ του ΕΣΑΚΕ:

Η εκτός έδρας νίκη της ομάδας σου συνοδεύτηκε και από τη διάκριση σου ως MVP της αγωνιστικής. Τι μετράει περισσότερο και αν η διάκριση σου σε βοηθά και ψυχολογικά.

«Το μεγαλύτερο ρόλο παίζει η νίκη της ομάδας μου. Με βοηθάει πολύ ψυχολογικά, ώστε να συνεχίσω να προσπαθώ και να βοηθάω όσο περισσότερο μπορώ».

Ο Άρης είναι μια ομάδα που δεν μπορεί να ενισχυθεί με Αμερικανούς πλέον. Πόσο βαρύ είναι το φορτίο για σένα και τους υπόλοιπους έμπειρους παίκτες της ομάδας σου;

«Δε θεωρώ ότι έχουμε ένα βαρύ φορτίο να κουβαλήσουμε, γιατί όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν. Η ομάδα έχει παίκτες που μπορούν να καλύψουν το οποιοδήποτε κενό και να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του Πρωταθλήματος».

Στον αγώνα με τον Ηλυσιακό βρεθήκατε αντιμέτωποι με έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της περιόδου, τον Τερέλ Στόγκλιν. Ποιο είναι το κλειδί της νίκης κατά τη γνώμη σου και πώς περιορίσατε τον Αμερικανό.

«Ακολουθήσαμε την τακτική που μας υπέδειξε ο κόουτς και στην τελευταία περίοδο τα καταφέραμε και περιορίσαμε τον Στόγκλιν στους έξι πόντους».

To Top