Σουνάς: “Ο Άρης μας διάλεξε για να σηκώσουμε το βάρος”!

Ο Δημήτρης Σουνάς με αφορμή την παρουσία του στην Εθνική Νέων μίλησε για το εθνικό μας συγκρότημα, αλλά και τον Άρη.

Ο 18χρονος διεθνής μέσος, στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κόντρα στο Βέλγιο, ενώ αναφέρθηκε στη κατάσταση και στα προβλήματα που επικρατούν στην ομάδα του τον Άρη, χαρακτηρίζοντας όνειρο ζωής το γεγονός ότι φοράει την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο minifootballnews.gr:

Δημήτρη κάνατε μία θετική εμφάνιση κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο όπως είναι το Βέλγιο. Ποια είναι τα θετικά στοιχεία ενόψει των επίσημων αγώνων με Ισπανία, Κροατία και Πολωνία;

«Πράγματι παίξαμε πολύ καλά και δείξαμε πόσο δεμένη είμαστε σαν ομάδα. Αν και έχουμε να δώσουμε δύσκολα ματς ενόψει προκριματικών, οι στόχοι μας παραμένουν υψηλοί και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φτάσουμε στα τελικά».

Ποια είναι η δουλειά που γίνεται πλέον στην εθνική;

«Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Σάντος δίνει μεγάλη βάση στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε ώστε να δουλέψουμε όσο πιο σκληρά γίνεται για να μπορέσουμε και εμείς κάποτε να βρεθούμε στην εθνική Ανδρών».

Ο Άρης  είναι μία καινούρια ομάδα με πάρα πολλούς νεαρούς παίκτες. Πόσο δύσκολο είναι για εσάς να σηκώσετε αυτό το βάρος;

«Όλοι στον Άρη γνωρίζαμε ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά μετά και τις προσφυγές που έγιναν. Ο σύλλογος αναγκάστηκε να διαλέξει νεαρά παιδιά, ανάμεσά τους και εμένα, για να τα βγάλουν πέρα και να σηκώσουν όλο αυτό το βάρος της νέας χρονιάς. Εμείς αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και ευχόμαστε όλοι για καλύτερα αποτελέσματα στην συνέχεια».

Πώς ένιωσες όταν έκανες το ντεμπούτο σου με την φανέλα του Άρη;

«Ήταν μία ξεχωριστή στιγμή για εμένα, ένα όνειρο ζωής. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να φοράει την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάφερα αυτό».

To Top