ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώην του Άρη διακρίνεται στην Serie B (video)

 

Ο Δημήτρης Σουνάς ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Άρη, έκανε εξαιρετική εμφάνιση και πετυχαίνοντας δύο γκολ βοήθησε τα μέγιστα την ομάδα του Καταντζάρο, να επικρατήσει με 5-3 της Λέκο.

Ο… πρώην κιτρινόμαυρος, σκόραρε μετά από 3,5 μήνες με την φανέλα της Καταντζάρο και μάλιστα όχι μία, αλλά δύο φορές όντας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του στη νίκη της με 5-3 επί της Λέκο.

Ο 29χρονος Έλληνας κεντρικός μέσος αρχικά ισοφάρισε σε 2-2 με την έναρξη του δευτέρου μέρους του αγώνα (48′) όταν δέχθηκε την μπάλα στο ύψος του πέναλτι κοντρολάροντας με το ένα πόδι και εκτελώντας με το άλλο άψογα, μη αφήνοντας περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Ο Ιέμελο έβαλε μπροστά στο σκορ την Καταντζάρο με 3-2 τέσσερα λεπτά αργότερα, αλλά η Λέκο ισοφάρισε εκ νέου με τον Άντριγια Νοβάκοβιτς στο 55ο λεπτό. Ο Σουνάς, όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και στο 65′, έπειτα από σέντρα πάρε-βάλε του Ιέμελο, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά για το 4-2. Το τελικό 5-3 διαμορφώσε ο Μπιάστσι στο 88ο λεπτό.

Φέτος, 29χρονος Έλληνας μέσος μετράει 18 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ με την φανέλα της Καταντζάρο. Βασικός αγωνίστηκε και ο έτερος Έλληνας της ομάδας, Πολ Κατσέρης.

Δείτα τα γκολ του Σουνά:

To Top