ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πελεκάνος: “Μπροστά σε τέτοιο κόσμο δεν χάνουμε…”

Ο Μιχάλης Πελεκάνος είναι το κεντρικό πρόσωπο του Άρη μετά την εμφάνισή του επί της ΑΕΚ, που συνδυάστηκε και με την πολύ σπουδαία νίκη, η οποία έκανε τους κίτρινους φαβορί για την κατάκτηση της τρίτης θέσης. 

Αγωνίστηκε τραυματίας, με το ζόρι μπορούσε να περπατήσει μετά τον αγώνα, όμως μέσα στο γήπεδο τα ξέχασε όλα, έβαλε τα σουτ και μαζί με τον Τζέικ Κοέν οδήγησαν τους κίτρινους σε αυτή τη νίκη. “Ήταν ελεύθερα σουτ, τα σουτάραμε, πιστεύαμε ότι θα τα βάλουμε και μπήκαν… Παίξαμε πολύ καλύτερα στην τελευταία περίοδο. Μπήκαμε πολύ δυνατά στην άμυνα, την βελτιώσαμε και γυρίσαμε στο παιχνίδι”, σχολίασε αρχικά ο Πελεκάνος, που έχει την εμπειρία να διακρίνει ότι το 3-0 επί της ΑΕΚ μέχρι στιγμής δεν σημαίνει κάτι ενόψει πλέι οφ, αν και εφόσον οι δύο ομάδες βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες: “Δεν σημαίνει τίποτα. Κάθε παιχνίδι διαφορετικό. Αυτό που είναι να κάνουμε, θα μπούμε να το κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια και στα πλέι οφ”.

Ρωτήθηκε για την σημασία της ομάδας, καθώς οι πρωταγωνιστές προχθές ήταν παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και απάντησε ότι “η ομάδα έχει 12 παίκτες στα παιχνίδια και 16 παίκτες στις προπονήσεις. Είμαστε όλοι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προσφέρουμε, είτε παίζουμε ένα λεπτό, είτε παίζουμε 40 λεπτά”.

Έκανε και ειδική αναφορά στον κόσμο της ομάδας λέγοντας πως “μπροστά σε τέτοιο κόσμο δεν χάνουμε… Είναι εκπληκτικοί”.

To Top