Πελεκάνος: “Να βρει μιμητές αυτό που κάνει ο Άρης”

Στο δεύτερο επίσημο παιχνίδι του με την φανέλα του Άρη ο Μιχάλης Πελεκάνος έδειξε ότι μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στον φετινό Άρη και να βοηθήσει με την απόδοσή του την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Ο έμπειρος γκαρντ κράτησε χαμηλά τον πήχη ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί και τόνισε μετά το τέλος του αγώνα: «Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε καλή απόδοση, ήμασταν κοντά στο σκορ όμως στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε την ίδια συγκέντρωση κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός και πήρε προβάδισμα. Σίγουρα μέσα από την ομαδική δουλειά θα μπορέσουμε να μειώσουμε αυτά τα κενά διαστήματα και να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο καθώς υπάρχουν περιθώρια».

Ο 31χρονος γκαρντ αναφέρθηκε και στο γεγονός των συνεχών αλλαγών στο ρόστερ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δυστυχώς άλλη ομάδα προπονούταν τόσο καιρό και άλλη ομάδα έπαιζε στα παιχνίδια. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν απασχολεί εμάς. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και με την προσθήκη τώρα του Βεργίνη να δουλέψουμε και να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι στην συνέχεια».

Ο Άρης πλέον συνεχίζει με ελληνικό κορμό και την παρουσία ενός μόνο κοινοτικού, κάτι που ίσως να μην έχει ξανασυμβεί στην Α1. Ο έμπειρος παίκτης τόνισε: «Σίγουρα είναι κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί στην Α1 και είναι κάτι πολύ σημαντικό. Ο Άρης μία ομάδα με τόση μεγάλη παράδοση στο μπάσκετ να χρησιμοποιεί μόνο Έλληνες παίκτες. Σίγουρα αυτό θα πρέπει να βρει μιμητές».

 

To Top