Πελεκάνος: Το καλό κλίμα της ομάδας βγήκε στο… παρκέ!

Στο ομαδικό πνεύμα που διακρίνει τον Άρη και το καλό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε όλους τους παίκτες στάθηκε ο Μιχάλης Πελεκάνος μετά το τέλος του αγώνα και την νίκη επί τους Πανελευσινιακού.

Ο έμπειρος γκαρντ/φόργουορντ πραγματοποίησε ακόμα μία θετική εμφάνιση δήλωσε παρών στις περισσότερες φάσεις σε άμυνα και επίθεση και δίκαια το όνομα του συμπεριλήφθηκε στους διακριθέντες του ματς. «Η αλήθεια είναι ότι παίξαμε όσο χρειαζόταν για να πάρουμε το ματς» ήταν το πρώτο σχόλιο του Πελεκάνου ο οποίος τόνισε στην συνέχεια:

«Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα και το γεγονός ότι δεν μπορούμε ακόμα να αγωνιστούμε όλοι μαζί, πήραμε μεγάλη βοήθεια από παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο και μας έδωσαν πολλές λύσεις σε άμυνα και επίθεση. Γενικά όλα τα παιδιά έδωσαν σήμερα τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό είναι κάτι που βγαίνει μέσα από το καλό κλίμα που υπάρχει μέσα στην ομάδα».

Αναφορικά με το επόμενο παιχνίδι του Άρη κόντρα στον Πανιώνιο ο 31χρονος παίκτης υπογράμμισε: «Είναι ένα δύσκολο ματς. Θα πάμε να το παλέψουμε με στόχο να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το παλεύουμε το ίδιο με όποιον αντίπαλο και αν παίζουμε».

 

To Top