Πόνεσαν τα… ματάκια μας

Και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη, αλλά μάλλον έφυγαν ικανοποιημένες από την ισοπαλία. ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικός έμειναν στο 0-0 στους «Ζωσιμάδες», για την 22η αγωνιστική της Superleague, σε μια αναμέτρηση κακή ποιοτικά, με ελάχιστες ευκαιρίες.

Οι γηπεδούχοι επηρεάστηκαν πάρα πολύ – αν όχι «βραχυκυκλώθηκαν» πλήρως – από την απουσία του Ντε Βινσέντι (ίωση) που επιβεβαιώθηκε λίγο πριν τη σέντρα και ουσιαστικά δεν είχαν τη μεγάλη ευκαιρία. Οσο για τους φιλοξενούμενους, είχαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες, αλλά δεν σκόραραν, αν και δεν είχαν την κατοχή μπάλας. Στα… σημεία μπορεί να είναι κερδισμένοι, αλλά αμφότερες οι ομάδες πήραν από ένα βαθμό.

Ετσι ο ΠΑΣ παραμένει 5ος με 31 βαθμούς, ψάχνοντας άλλους δύο πόντους για να εξασφαλίσει την παραμονή του (σ.σ. σύμφωνα με τον τεχνικό του, Γιάννη Χριστόπουλο), ενώ ο Πανθρακικός πήρε πολύτιμο βαθμό για τη σωτηρία, φτάνοντας στους 26 και ανεβαίνοντας στην 8η θέση (ισοβαθμεί με ΟΦΗ και Παναθηναϊκό που αγωνίζονται την Κυριακή).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ταμπάσης (49′ Φεγκρούς), Πάντος, Μιχαήλ, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Λίλα, Τσουκαλάς, Γεωργίου (83′ Νικλητσιώτης), Κοροβέσης, Γιάκος (70′ Βίλα), Ίλιτς.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Μπαϊκαρά, Ντιόγκο (80′ Μελίσσης), Σερφά, Σαρακατσάνος, Μουνάφο, Λαδάκης, Τζάνης (85′ Μίνγκας), Λουσέρο, Βαϊρουά (59′ Καστσελάν), Παπαδόπουλος.

To Top