Περίεργο παρασκήνιο και ερωτηματικά στην υπόθεση Ρονάλντο

Η είδηση για την προσφυγή του Ρονάλντο Γκιάρο, προκάλεσε νέα αναστάτωση στην Αλκμήνης… Μια υπόθεση που φαίνεται να έχει περίεργο παρασκήνιο.

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport2310.gr αναφέρει μεταξύ άλλων ότι στην ΠΑΕ Άρης “νόμιζαν ότι αυτή η υπόθεση είχε λήξει. Και πως είχε γίνει αυτό. Με έναν συνηθισμένο τρόπο τα τελευταία χρόνια στην ΠΑΕ Άρης. Δηλαδή σε υποθέσεις που είχαν να κάνουν με παίκτες από τη Βραζιλία, δινόταν κάποια χρήματα σε πρώην υπάλληλο που έχει προσβάσεις στη χώρα της Λατινικής Αμερικής και τις «έκλεινε» εξωδικαστικά”.

Παράλληλα, προκύπτουν με βάση το δημοσίευμα πολλά ερωτηματικά για το τι έγινε στην υπόθεση Ρονάλντο, μια και υπήρχε ενημέρωση ότι: “το θέμα τακτοποιήθηκε”, αλλά τελικά… έσκασε η προσφυγή των 300.000 ευρώ από τον Ρονάλντο. Ερωτηματικά για το αν δόθηκαν χρήματα, εάν έφτασαν τα χρήματα αυτά, εάν υπάρχουν ή όχι σχετικά έγγραφα.

Ένα πολύ λεπτό σημείο, το οποίο πρέπει άμεσα να διαλευκανθεί και σίγουρα θα δώσει δουλειά στην ανεξάρτητη αρχή που θα ξεκινήσει, όποτε ξεκινήσει τον οικονομικό έλεγχο της παε.

To Top