Περιζήτητος ο Κλοπ

Το προγραμματισμένο (για το τέλος της σεζόν) «διαζύγιο» του Γιούργκεν Κλοπ με την Ντόρτμουντ έχει προκαλέσει σενάρια επί σεναρίων για τον επόμενο σταθμό του 47χρονου προπονητή. Από τη Νάπολι και τη Μίλαν ως τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μάντσεστερ Σίτι, όλοι οι ευρωπαϊκοί κολοσσοί έχουν… συνδεθεί με τον Κλοπ.

Σύμφωνα με τη Gazzetta dello Sport στην Ιταλία υπάρχουν τρεις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Κλοπ και συγκεκριμένα η Νάπολι, η Ρόμα και η Μίλαν. Στην Ισπανία η As γράφει για… φλερτ του Κλοπ με τη Ρεάλ Μαδρίτης! Όπως τονίζει, μάλιστα, ο 47χρονος προπονητής ήταν στο στόχαστρο της «βασίλισσας» και πριν δύο χρόνια, αλλά τότε δεν επετεύχθη ο «γάμος».

Υπάρχουν, βέβαια, και τα σενάρια από την Αγγλία. Σίτι, Άρσεναλ και Λίβερπουλ αποτελούν το «γκρουπ» των ομάδων από τη Premier League που εξετάζουν την περίπτωση του Κλοπ, σύμφωνα με τη Daily Mirror.

Αυτά είναι τα σενάρια που κυκλοφορούν στο εξωτερικό, την ώρα που η γερμανική Bild υπογραμμίζει ότι ο Γιούργκεν Κλοπ δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του! Σημειώνει, όμως, ότι η επόμενη ομάδα του Κλοπ θα πρέπει να τον πληρώνει ετησίως με τουλάχιστον 7 εκατομμύρια ευρώ! Και αυτό διότι τόσες ήταν οι ετήσιες απολαβές του 47χρονου στην Ντόρτμουντ…

πηγή: sdna.gr

To Top