Περιμένει επιστροφές ο Αναστασίου

Με αρκετές απουσίες συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Άρη.

Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της αναμέτρησης της 28ης αγωνιστικής, στην οποία οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Άρη.

Και το σημερινό πρόγραμμα (5/3) πραγματοποιήθηκε σε… στενό κύκλο, δεδομένων των απουσιών των διεθνών Πράνιτς, Σίλντενφελντ, Μπέργκ, Τριανταφυλλόπουλου, Λάγού και Καρέλης, οι οποίοι θα επιστρέψουν την Πέμπτη (6/3).

Ακόμη, ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλια του, είδε τους Μπαϊράμι και Μαρινάκη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, με τον πρώτο να μην έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούν και τον δεύτερο να έχει ίωση.

Θεραπεία ακολούθησε ο Στέφανο Καπίνο, λόγω του αιματώματος στον ώμο που υπέστη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Αναστασίου αναμένεται να παρατάξει τους «πράσινους» με δύο απουσίες σε σχέση με το ντέρμπι στη σαββατιάτικη αναμέτρηση. Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες αφιερώθηκαν σε ζέσταμα, ασκήσεις με πάσες και τουρνουά τεσσάρων εναντίον τεσσάρων.

To Top