Περιμένει Τάτο και καταλήγει σε ενδεκάδα με νέα πρόσωπα

Το απρόοπτο πρόβλημα με τον Ανδρέα Τάτο δεν επέτρεψε στον Σούλη Παπαδόπουλο να καταλήξει στα αγωνιστικά του πλάνα ενόψει του Πανθρακικού.

Στην χθεσινή προπόνηση εκτός από τον Νταβίντ Αγκάνθο, που υποβάλλεται σε θεραπεία (ο Ισπανός φορ είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής), δεν πήρε μέρος και ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο.

Ήδη ξεκίνησε ένας ιατρικός αγώνας δρόμου για να δώσει το παρών το Σάββατο. Οι πιθανότητες είναι προς την κατεύθυνση να είναι στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Από κει και πέρα, ο σχηματισμός στην επίθεση είναι αυτός που δείχνει να προβληματίζει και όπως φαίνεται θα υπάρχουν νέα πρόσωπα. Είτε να χρησιμοποιήσει τον Αγγελούδη στην κορυφή και τον Μανιά στην πτέρυγα, είτε τον Μανιά στην κορυφή και δυο εκ των Καραγιάννη, Κουσίδη και Σουνά στα άκρα.

Η σημερινή προπόνηση θα δώσει την ευκαιρία στον προπονητή να καταλήξει στις αποφάσεις του. Η προπόνηση θα γίνει στις 12:45 στο Νέο Ρύσιο και στη συνέχεια ο Σούλης Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή. Οι κίτρινοι θα αναχωρήσουν το μεσημέρι για την Κομοτηνή.

To Top