ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Περιμένει τις εξελίξεις ο Καρυπίδης για να δώσει το τελικό “ΟΚ” σε Χαριστέα

Για να κινηθεί ο Άρης στο θέμα των ανανεώσεων ή των μεταγραφών ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, θα πρέπει αρχικά να καθοριστεί το μπάτζετ από την διοίκηση.

Ναι μεν έχει παρθεί η απόφαση να υπάρξει μείωσή του, να μην γίνουν αγορές δικαιωμάτων ποδοσφαιριστών όπως έγινε πέρσι (πχ Σούντγκρεν, Ροζ, Μαντσίνι), ωστόσο ακόμα δεν έχει καθοριστεί πλήρως ποιο θα είναι το νούμερο και κυρίως ποια θα είναι τα χρήματα που θα έχει στην διάθεσή του ο Άγγελος Χαριστέας για προκαταβολές, ώστε να προχωρήσει τις ανανεώσεις ή να ξεκινήσει κι επίσημα τις επαφές.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται η τηλεδιάσκεψη των 14 ΠΑΕ της Super League προκειμένου να αποφασιστεί τι μέλει γενέσθαι με το Πρωτάθλημα. Όλα δείχνουν… σέντρα, έστω κι αν χρειαστεί να καλοκαιριάσει για τα καλά.

Η UEFA είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει κάθε περιθώριο που υπάρχει ώστε να ολοκληρωθούν τα εθνικά πρωταθλήματα. Συν τις άλλοις η Ελλάδα είναι ανάμεσα στις χώρες που με την πανδημία του κορωνοϊού τα έχουν πάει πολύ καλά. Άρα, είναι πλέον πιο πιθανό από ποτέ, να έχουμε επανέναρξη της Super League 1 στις αρχές Ιουνίου και οριστικό φινάλε, στα μέσα του Ιουλίου.

Αυτό που θέλει να διαπιστώσει ο Θοδωρής Καρυπίδης είναι κατά πόσο θα επηρεαστούν τα έσοδα της ΠΑΕ, ακόμα κι αν ξεκινήσει και πάλι το Πρωτάθλημα. Ποια θα είναι για παράδειγμα η αντίδραση της Nova, τόσο για φέτος, όσο και για την επόμενη σεζόν, καθώς το τηλεοπτικό συμβόλαιο είναι η μεγαλύτερη πηγή εσόδων.

Πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει η ζημία από τις χορηγίες και από τα εισιτήρια, καθώς όλα τα ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, ενώ υπάρχει έντονη ανησυχία και για την επόμενη σεζόν. Θα έχουν κόσμο τα γήπεδα στην Ελλάδα, μόλις ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος; Τι σημαίνει αυτό; Χασούρα τόσο από τα μεμονωμένα εισιτήρια, όσο και από τα διαρκείας.

Επομένως, είναι πολλοί οι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη πριν παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μπάτζετ της νέας χρονιάς.

Μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο για το φετινό Πρωτάθλημα, ο Θοδωρής Καρυπίδης πρόκειται να δώσει το “ΟΚ” στον Άγγελο Χαριστέα να ξεκινήσει και πάλι τις επαφές, διαθέτοντάς του όσα χρειάζεται για να κλείσει συμφωνίες.

 

To Top